Автор Тема: Руни  (Прочетена 80291 пъти)

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
Re: Руни
« Отговор #180 -: Юли 07, 2014, 01:58:04 pm »
Рени-дано е било полезно и си е свършило работа нашето тълкуване .

амм,аз не съм теглила май,но тълкувах  по руните на Таня.
хм,ще е добре тя да ти изтегли,защото  сте сработили някак двете с руните...
не че не бих теглила,но не съм уверена в  себе си...

((сетих се за съня ми,с  калъпа и моите си руни)-трябва да излезна от това мислене за неможене)-рибешка работа,плаха...

Аз ти се доверям -изтегли ми ти . :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

синие

• Full Member
  • Публикации: 167
« Отговор #181 -: Юли 07, 2014, 03:49:20 pm »
 :-*  ок
Само в един миг безвремие...
изгубени ще се намерят;намерени ще се изгубят;

Tanya

• Hero Member
  • Публикации: 635
« Отговор #182 -: Юли 09, 2014, 03:47:38 pm »
Руни - значение  www.aquarun.ru/mant/atr/default.htm
"За да създадеш приятелство с Бог, трябва да си му равен, в противен случай това е лошо приятелство и ще се превърне в просия."
                                    Свами Рама

синие

• Full Member
« Отговор #183 -: Юли 09, 2014, 07:31:04 pm »
за сега с тези трите които почуствах ,че са ми ''хубави'' и ''мои'' та се изрисувах-нищо.
но и това е нещо.

а защитата. не зная до колко и как служи.
изписах я на лист,а добра е...
но  има нещо друго ,което ще търся...нещо за отключване на късмета...стига защити...че с толкова мерки за сигурност-слънце не видяла,вятър не усетила в косите...и така нещо за свобода,но и тя май е тежка като короната...
ще видим...

*аз това исках да  си изясня,ако ползвам готови  рунескрипти,за лично положително влияне,над  мен самата,кога и как да се ''отърва'' от листа.
ако е на лист.
и кога се пише на дърво?

Tanya

• Hero Member
« Отговор #184 -: Юли 10, 2014, 12:01:11 am »
Синие, аз рунескриптите ги пиша на лист и след известно време / субективна преценка / ги изгарям, защото не ми се вижда добре да ги скъсам или изхвърля.

В линка, който дадох по-горе има интересен паралел между руни / планети / астрологични домове. Като се зачетох, напоследък тегля руни, съответстващи на Плутон / Юпитер, а Плутон е точно върху наталния Юпитер към момента. Има ли някакво подобно съответствие при теб?
"За да създадеш приятелство с Бог, трябва да си му равен, в противен случай това е лошо приятелство и ще се превърне в просия."
                                    Свами Рама

ThuNdeRGoDDeSS

• Hero Member
  • Публикации: 1087
« Отговор #185 -: Юли 10, 2014, 12:04:58 am »
Защитите на дома не ги пишете по листи, а около самия дом ги поставете - на входовете, нещо такова, хубаво е да го напишете във всяка посока, от икъде да не може да влизат негативните влияния.  :)

Tanya

• Hero Member
« Отговор #186 -: Юли 10, 2014, 12:17:19 am »
И аз си мислех нещо такова, но пък не върви да се набива на очи, та се чудех, как да го измисля  ::).
                                    Свами Рама

ThuNdeRGoDDeSS

• Hero Member
« Отговор #187 -: Юли 10, 2014, 12:42:52 am »
Е то не е задължително да е огромно и да ти заема цялата стена - може да е дребничко нарисувано в някое ъгълче и даже покрито с някоя мебел.  :012:

Tanya

• Hero Member
« Отговор #188 -: Юли 10, 2014, 12:49:49 am »
Е то не е задължително да е огромно и да ти заема цялата стена - може да е дребничко нарисувано в някое ъгълче и даже покрито с някоя мебел.  :012:
Даде ми страхотна идея  :08:  :012:.
                                    Свами Рама

ThuNdeRGoDDeSS

• Hero Member
« Отговор #189 -: Юли 10, 2014, 12:57:29 am »
Радвам се, да кажеш после какво е станало!  :-*

Tanya

• Hero Member
« Отговор #190 -: Юли 10, 2014, 01:04:04 am »
Радвам се, да кажеш после какво е станало!  :-*
Непременно  :012:  :-*
                                    Свами Рама

синие

• Full Member
« Отговор #191 -: Юли 10, 2014, 06:54:37 pm »
това с мебелите...

мислех си нещо подобно и аз,но това по друг повод ми дойде на главата.
всъщност в руски сайт имаше  комбинация от руни за семейството,за любов,романтика,такива  розови и вярни отношения между съпрузи.
та това  за мебелите си е добра идея тъндър.
сега да видим коя руна ще направи мъжа ми по-послушен ,а мен по-вироглава - да си сменим ролите....

сега да видим с каква пинсета ще издърпвам хартийките ... :017:

ThuNdeRGoDDeSS

• Hero Member
« Отговор #192 -: Юли 10, 2014, 10:23:06 pm »
Синие, според мен не си прави експерименти за послушен мъж, тебе за вироглава - това си е вид въздействие върху съзнанието на човек,  направо жива магия си е и не се знае как би се отразило на психиката на човека  цялостно...

Tanya

• Hero Member
« Отговор #193 -: Юли 11, 2014, 08:29:07 am »
това с мебелите...

мислех си нещо подобно и аз,но това по друг повод ми дойде на главата.
всъщност в руски сайт имаше  комбинация от руни за семейството,за любов,романтика,такива  розови и вярни отношения между съпрузи.
та това  за мебелите си е добра идея тъндър.
сега да видим коя руна ще направи мъжа ми по-послушен ,а мен по-вироглава - да си сменим ролите....

сега да видим с каква пинсета ще издърпвам хартийките ... :017:
Синие, подкрепям Тъндър. Защо не пробваш с рунескрипт за защита на дома или за семейно щастие / благополучие? Да прилагаш въздействие върху конкретен човек е гадно, можеш да му съсипеш психиката / ако изобщо проработи /. Пък и в един момент тази енергия може да се насочи срещу теб и резултатът да е противоположен на очаквания  ???
                                    Свами Рама

синие

• Full Member
« Отговор #194 -: Юли 13, 2014, 05:10:52 pm »
 :58: тъндър,таня

не съм правила нищо,само си го помислих ,че ми се иска да  има начин да се случи нещо добро... е някой ден,когато тогава и без руни ще се  наслучи...