Автор Тема: Спортни хорари  (Прочетена 158792 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8401
Re: Спортни хорари
« Отговор #420 -: Юли 14, 2026, 07:37:59 am »
Луната е в терма на Венера,а Венера е в собствена троица.Мисля,съдията ще е в помощ,ще отсъди дузпа-1:0
« Последна редакция: Юли 14, 2026, 07:51:21 am от Сафо »

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14384
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #421 -: Юли 14, 2026, 01:48:46 pm »

През цялото първенство гледам карти с локация и час на моето местоположение, "за спорта". Отбелязвам го, защото макар да противоречи на добрата практика, видях, че не е лишен от основание метод. По моя начин прогнозата ми е аналогична.
Ще се осмеля да кажа 2:0 заради последните два положителни аспекта на Луната. На Марс му трябват 3 градуса, за да целуне Сатурн.
Когато е хорарен въпрос, попитала си кой ще спечели – Франция или Испания, тогава картата се построява за твоето населено  място, откъдето си задала въпроса. В този случай, обаче, назованият първи отбор (състезател) се разглежда по Десцендент.
Последните два аспекта са съвпад с ретро Меркурий и съвпад Слънце, дали са положителни? И не показват ли отминал положителен резултат?  ::) За букмейкърите, както и фенски запитвания, видяла съм, че дават превес за Франция. Може и да им направят подарък за националния празник, то отдавна спортът е политика, а това световно пък е върхът  :-[ Франция все пак е в подкрепа на Тръмп, а Испания му се опъна и категорично отказа да съдейства във войната с Иран (парен каша духа, още е пресен споменът с взривената гара Аточа).

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1419
« Отговор #422 -: Юли 14, 2026, 04:44:03 pm »
Последните два аспекта са съвпад с ретро Меркурий и съвпад Слънце, дали са положителни? И не показват ли отминал положителен резултат?

То напред няма, а в мачове, при които задължително ще има победител, следва да се вземе референцията назад.
Иначе картата показва, както си казала, двете минали купи, а каретата - разминаванията с купите или купите на опонента, но сега ни трябва победител. Ще си го вземем отнякъде, а той обикновено е показан в няколко аспекта.

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4697
« Отговор #423 -: Юли 14, 2026, 10:25:08 pm »
20 минута-дузпа за Испания, Акрукс!

Люба

• Hero Member
« Отговор #424 -: Юли 15, 2026, 12:01:40 am »
Браво, Акрукс! Белите фланелки яхнаха Луната и осъществиха секстила у7-4, а Венера не стана ясно дали е похотлива, но определено беше стерилна. Честито!

Сафо

• Hero Member
« Отговор #425 -: Юли 15, 2026, 05:54:25 am »
Акрукс  8)
Венера ,освен че е в падение,тя страда в 11д.,а се радва в 5ти.
« Последна редакция: Юли 15, 2026, 06:07:36 am от Сафо »

akruks

• Hero Member
« Отговор #426 -: Юли 15, 2026, 08:28:35 am »
Акрукс 
Венера ,освен че е в падение,тя страда в 11д.,а се радва в 5ти.
  Гледах Испания по Марс в Близнаци, играха с екипа за гости, светлобежов с червените кантове на Адидас и герба на Кралство Испания в червено на гърдите.
Антисията на Марс вчера беше 18° 44' в Рак, съвпад с ретро Меркурий

akruks

• Hero Member
« Отговор #427 -: Юли 15, 2026, 08:42:27 am »
Браво, Акрукс! Белите фланелки яхнаха Луната и осъществиха секстила у7-4, а Венера не стана ясно дали е похотлива, но определено беше стерилна. Честито!
Те не са бели, а светло бежови с червени кантове на Адидас и герба на кралството в червено, това им е екипът като гости. Позна, че ще е 2:0, само че за Испания.
Сафо позна, че ще има дузпа, но и тя е за Испания.
Гледам ги сутринта рано като си изпращах мъжа за работа, вървят младежи с испански фланелки по улицата, ама едва вървят, че цяла нощ викаха по центъра, наблюдаваха ги с хеликоптер и ми бръмчеше над главата, на комшията климатика ми бръмчи на прозореца на моята стаичка, където спя, ако може въобще да спя.

akruks

• Hero Member
« Отговор #428 -: Юли 15, 2026, 09:29:45 am »
Полуфинал 2

Англия – Аржентина

Англия е символичен домакин и играе с белия си екип за домакин, на яката е изписан слоганът "HAPPY AND GLORIOUS". Екипът има тъмносини кантове и червени странични вложки.
Аржентина играе с екипа си за гости – основен цвят черно, комбиниран с яркосини и бели детайли, създаден от Adidas с раздвижени спираловидни линии и флорални мотиви.

Англия в картата на събитието е по Асцендент, представена от Плутон във Водолей 3д. , с антис в 26° 26' Скорпион, което съвпада с Парс Фортуна в техен 1-ви дом. Другият у-л Марс в Близнаци 8д. с антис 18° 2' Рак.
Аржентина като символичен гост е представена от Венера в Дева, с антис 23° 17' в Овен

По тази карта, по мое виждане, Англия ще спечели.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #429 -: Юли 15, 2026, 11:23:00 am »
Уф,гледам и нищо не ми ражда фантазията...
Попитах интуицията си сутринта и ми "каза"Англия,но по този хорар съм за Аржентина .
Слънцето се радва в 9ти дом.Акрукс,сигурно си права за Англия.Слънце/Луна взаимна рецепция по управление.Марс е точен секстил с МС.
Ще кажа отново дузпи.
« Последна редакция: Юли 15, 2026, 11:33:46 am от Сафо »

akruks

• Hero Member
« Отговор #430 -: Юли 15, 2026, 01:06:50 pm »
Главните оси са във фиксирани знаци, та може да играят продължения.

Венера в Дева е взаимна рецепция по заточение с Нептун в Овен;
Плутон У1 секстил Нептун У5 (Англия и нейната игра), двете ретроградни планети в куинкокс с Венера У1 за Аржентина на южния възел –  може да има кармична разплата от Божият пръст за Божията ръка.
 Юпитер в Лъв е взаимна рецепция по заточение с Уран в Близнаци – тук е интересно как ще проработи тази рецепция, тъй като Уран управлява МС на Аржентина и е в нейния 1-ви дом в разходящ квадрат с Венера У1, която е в 10-ти дом на Англия.
ретро Уран в полуквадрат с ретро Меркурий – няма да спечелят аржентинците

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4697
« Отговор #431 -: Юли 15, 2026, 03:52:40 pm »
Тъй като съм за Аржентина, смуках,смукаах желания отговор и искрено се надявам да го изсмуках-САЩ е по 3 дом разстояние,не е през океан за Аржентина-играта е тяхна, а в 4-ти дом при народът на Аржентина е Луната рецепция Слънце и Венета! Дай Боже да клъвне зрънцето! ;D

Люба

• Hero Member
« Отговор #432 -: Юли 15, 2026, 04:22:02 pm »
Ако прехвърлим работата на картата от вчерашния мач, то Англия излизат фаворит, отново работи секстила Марс-Сатурн. Има и още един плюс - Кралската Луна, при това на мц, взаимна рецепция по управление с диспозитора. Тук обаче ги изклатиха с фланелките. В червените екипи щяха да бъдат повече в синхрон с енергията. Фортуна в нулевия градус на Водолей. Плутон сходящ секстил с диспозитора си, доста точен. Но ретро. Плутон долу. Но Марс в секстил с мц, с Луната. К5 в знак на Марс, другия огнен. Венера не затваря секстил с у10 в рамките на знака. Разходящо каре с Уран, да не пропуснат нещо аржентинците?
Англия изглеждат по-отчетлив фаворит в сравнение с вчерашната карта.
Да, продължения, голове, трябва да има голове в мача. Диспозиторите подвижни, к5-11 подвижни, Юпитер държи оста, огнен. Хайде, 2:1.
« Последна редакция: Юли 15, 2026, 04:37:42 pm от Люба »

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1981
« Отговор #433 -: Юли 15, 2026, 06:24:49 pm »
Браво!

И аз мисля, че ще победи Аржентина и на финала отиват срещу Испания.

Новият Световен шампион по футбол 2026 мисля, че ще е Испания!

akruks

• Hero Member
« Отговор #434 -: Юли 15, 2026, 07:17:26 pm »
Тъй като съм за Аржентина, смуках,смукаах желания отговор и искрено се надявам да го изсмуках-САЩ е по 3 дом разстояние,не е през океан за Аржентина-играта е тяхна, а в 4-ти дом при народът на Аржентина е Луната рецепция Слънце и Венета! Дай Боже да клъвне зрънцето! ;D
Сладурана  :) Аржентина е долу в Южна Америка при пингвините, няма как да е съсед на САЩ горе до Канада