Автор Тема: Тежките аспекти на Луната  (Прочетена 44833 пъти)

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
Re: Тежките аспекти на Луната
« Отговор #75 -: Март 22, 2014, 03:56:56 pm »
С Луна в телец нямам много опит, просто вложих творчество в коментара си, но с тронови Луни и характер тип рак имам много наблюдения - куспида на 3 дом ми е в рак и в живота ми е инвазия от раци. ;D А тя тази Луна беше в 4 дом освен в екзалация, така че сигурно оттам си направих съпоставка. :)

Благодаря за споделеното. :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Happy58

• Гост
« Отговор #76 -: Март 22, 2014, 05:48:51 pm »
В седми от ъгловите домове, е най-добре. Нали е в дома на взаимоотношенията, малко се очупва.  :012:

Познавам една по-проклета дори и от мене - но при нея Слънце в Скорпион, Марс в Скорпион и Луната в Козирог в 6 дом. По-плахите хора и които по-не вярват в себе си, могат да възприемат всяка нейна дума и действие като акт на дракане и демонстриране на адската незаинтересованост. Не че са далеч от истината, де.  :012: Но тя има и Сатурн синглетон на северената хемисфера - т.е това, което е видимо с просто око, е само Сатурн.  :)

Иначе в моя хороскоп всичко е на купчинки, имам Кози и Лъвски стелиум и Слънцето и Мерка в Рак.  :012: Така че всиччко аспектира всичко.  :012: :012: Сега Плутон и Уран едновременно във втора декада на кардиналните знаци - а то всичко без Слънцето ми по оста Рак-Козирог, е втроа декада, на луда се опитват да ме правят, но за сега се справям.  :012:

дръж фронта - няма да се предаваш :) да защитиш достойно козирошката Луничка  :57: :57:

Това за Сатурн, сингъл, на север - имаш впредвид на МС някъде? Че то и моя е там, ама си води и Хирон с него :) Асц ми Рак съвсем не се вижда - само вътре в мен го има :) Който не ме познава ... голям страх :) (така казват де :) )

ThuNdeRGoDDeSS

• Hero Member
  • Публикации: 1087
« Отговор #77 -: Март 22, 2014, 06:07:15 pm »
Не, не, имам предвид, че е единствената планета над хоризонта. И понеже домовете, които са над хоризонта са ... абе да ги наречем обществени, те са това, което показваме пред хората, а южните са по-лични, често виждаш чертите на хората, които не познаваш добре спрямо не само АЦ, но и планетите в северната хемисфера. Иначе нейният Сатурн е във Водолей в 7 дом.  :)

Happy58

• Гост
« Отговор #78 -: Март 22, 2014, 06:16:52 pm »
Не, не, имам предвид, че е единствената планета над хоризонта. И понеже домовете, които са над хоризонта са ... абе да ги наречем обществени, те са това, което показваме пред хората, а южните са по-лични, често виждаш чертите на хората, които не познаваш добре спрямо не само АЦ, но и планетите в северната хемисфера. Иначе нейният Сатурн е във Водолей в 7 дом.  :)

тенкю вери мач :)

не ми се сърдете, ако задавам лаишки въпроси ... аз ако знаех, че са такива, нямаше да ги задавам :)

ThuNdeRGoDDeSS

• Hero Member
  • Публикации: 1087
« Отговор #79 -: Март 23, 2014, 02:46:59 am »
Не са ти лаишки въпросите, а дори и да бяха - не сме се родили научени, така че е нормално да задаваме от време на време и таакива!  ;)

Yaya

• Hero Member
  • Публикации: 1607
« Отговор #80 -: Март 26, 2014, 05:57:17 pm »
Да питам... за опозицията на Луна с Плутон.
При мен се проявява в 3 направления - периодично възпаляващи се отношения с майка ми, в черногледство, в мнителност, недоверчивост, предпазливост.

Друг да има тежки отношения с майка си при такъв аспект? Ние много се обичаме, но постоянно се дърпаме за нещо. Факт е, че има хора с подобна опозиция, които са били доста хармонични в отношенията.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #81 -: Март 26, 2014, 06:21:31 pm »
чак сега обърнах внимание на заглавието на темата  :012:
би трябвало да е тежките аспекти към Луната, а не на Луната

Рени

• Hero Member
« Отговор #82 -: Март 26, 2014, 08:44:57 pm »
Да питам... за опозицията на Луна с Плутон.
При мен се проявява в 3 направления - периодично възпаляващи се отношения с майка ми, в черногледство, в мнителност, недоверчивост, предпазливост.

Друг да има тежки отношения с майка си при такъв аспект? Ние много се обичаме, но постоянно се дърпаме за нещо. Факт е, че има хора с подобна опозиция, които са били доста хармонични в отношенията.

Пробвай да се поставиш на мястото на майка си ,на теб ще ти е по-лесно и познато ,защото ти също си майка и ще разбереш защо  така ги виждаш -затова имаш опозиция между Луна и Плутон.Ти си избери ,коя си в тази "драма " -Луна или Плутон и действай. :)
Yaya,аспектите към Луна ,без значение от /с кой и вида на същите ,показват ние самите как гледаме на отношенията ни с мама ,как я виждаме ,а не дали наистина са такива и че тя е такава.Разбира се, твърдите аспекти изискват от нас доза пренастройване ,докато се почустваме удобно в същите на всяка цена ,защото все нещо ни "пречи" ,докато леките -виждаме ,че не ни е комфортно в тези отношение ,мама-аз ,но приемаме философски ситуацията и не влагаме излишна енергия ,защото вътрешно нямаме такава необходимост,"нахранени сме"  или поне така ни се струва. :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #83 -: Март 26, 2014, 10:50:12 pm »
Яя, последното от проявленията повече прилича на сатурново
Плутоновата подозрителност е тип "я, какъв съм добър детектив"

kabala

• Hero Member
  • Публикации: 514
  • Числата са нашето минало, настояще и бъдеще
    • http://kaballa.wordpress.com
« Отговор #84 -: Март 26, 2014, 10:53:54 pm »
Синът ми има такъв аспект, разходящ по оста 10/4 дом.Луна е в 10 в теле в 29 градус.
Не всеки, който ти сочи правилния път е минал по него. Сенека

Рени

• Hero Member
« Отговор #85 -: Март 26, 2014, 11:03:14 pm »
Papy,по казуса "мама-аз" ,планетата аспектираща Луна,показва какво ни е трудно да изразяваме  с/към  мама,в случая това е Плутон ,значи доминиране в емоционалната сфера или дотолкова сме обсебени от своите собствени емоции ,че изразявайки ги по един драматичен начин ,не зачитаме тези на мама ;по същия начин може и да  е наобратно ,мама към нас .Това води до раздразнителност,но не защото сме емоционално нестабилни ,а защото има някаква трудност в изразяването . :)

kabala

• Hero Member
« Отговор #86 -: Март 26, 2014, 11:07:24 pm »
Рени, винаги сме имали много силна връзка със сина ми. Ние сме родители,които сме му дали голяма свобода.Няма обсебване и никога не налагам мнение. И това го научих от малък,че не е важно моето мнение, ако той има друго и се чувства щастлив. Може би, тази опозиция дава прекалено ,силната връзка...не знам...не мога да си го обясня при мен и него

Рени

• Hero Member
« Отговор #87 -: Март 26, 2014, 11:13:40 pm »
Кабала ,аз това се опитвам да обясня ,че е важно как човек гледа на даден аспект(ситуация,даденост )  ,как го усеща и защо, и се радвам ,че ти сподели проявлението на посочения от Yayа аспект като труден при нея,   по един различен начин.

kabala

• Hero Member
« Отговор #88 -: Март 26, 2014, 11:18:14 pm »
ами,може за него да е труден, но не вярвам... Всичко сам си споделя, дори и в сексуален план, говорим си като приятели. И ми помага доброволно,като вечно ме пита дали имам нужда от помощ, та, чак ме дразни понякога., но пък Луната има положителни аспекти, освен този . Той си е с давидовата звезда. Той е рак, моят асц. е рак. Асц му е лъв, там имам кету

Рени

• Hero Member
« Отговор #89 -: Март 26, 2014, 11:26:35 pm »
ами,може за него да е труден, но не вярвам... Всичко сам си споделя, дори и в сексуален план, говорим си като приятели. И ми помага доброволно,като вечно ме пита дали имам нужда от помощ, та, чак ме дразни понякога., но пък Луната има положителни аспекти, освен този . Той си е с давидовата звезда. Той е рак, моят асц. е рак. Асц му е лъв, там имам кету

Има време да разбереш ,дали е трудно разбираем или трудно полезен .
Не очаквай Луната да ти споделя ,даже и тази на сина ти ,по-скоро мисля ,че са Меркурий и Огън  ...8-ми дом . :)