Яя, как му "преработваш" сега Луната и не се ли предполага той сам да си я преработва? Скорпи Луна сигурно усеща, ако опитваш да го преоформяш и реагира по кофти начин. Или имаше друго предвид?
Репо, опитвам се да съм честа и искрена, спазвам обещания, искам да създам безрезервно доверие на детето у мен. Обяснявам кое какво и защо, и в краен случай принуждавам. Опитвам се да събудя Лъва у него, да го накарам са споделя. Питал ме е - мамо, защо си ме учила да се сърдя? Мамо, защо съм такъв и постоянно се ядосвам? Обяснявам, че не съм го учила, защото знам, че той реагира преди да помисли и затова съм се опитвала да го уча на друго; обяснявам че не може да направи това, което веднага му идва първосигнално, защото тогава човек бърка най-много, а трябва да се успокои, да помисли и тогава да действа, да каже какво го смущава... Казвал ми е - толкова съм ядосан, че ми идва да си чупя играчките - тогава спокойно обяснявам, че това ще навреди най-вече на него, че ядът ще мине и нещата ще продължат, а той ще забрави за случката... Самонаказва се, а от това най-много ме е страх.
Най-добре е да направя така, че идеята да изглежда негова, понякога ми се налага да го предупреждавам за последиците и той да прецени какво да направи. С лошо не става и това е видно от години :012: Но никога пред хора не се карам, не унижвам.
Опитвам се да създам доверие, но Луната е много ранена и е кошмарно. А най-неприятното е, че знам, че това е вътрешна фрустрация и вечно напрежение у него, неудовлетвореност. Как това ще се комбинира с Лъвското, не знам. Надявам се да притъпи Луната.