Автор Тема: Предизвикателство към Вашата интуиция  (Прочетена 47705 пъти)

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
Re: Предизвикателство към Вашата интуиция
« Отговор #75 -: Юни 07, 2013, 12:43:09 pm »
Аз съм голяма работа и който не го вижда/признава-си е за негова сметка. Нещата трябва да ми се подреждат сами, защото го заслужавам. Не съм много склонен да хвърлям усилия, но ако се наложи, ще го направя, да си взема, каквото ми е нужно и ми се полага.

Mirabella

• Hero Member
  • Публикации: 1880
« Отговор #76 -: Юни 07, 2013, 12:58:51 pm »
Опитвам се по ведическата система да му разгледам картата (няма да се откажа, докато не я разбера тази ведическа :D), но проблемът е там, че АС става граничен (в самия край на Лъв) при този час на раждане. Та, се надявам часът на раждане да е точен.

Папи хубаво го е написала. Хрумва ми следното - проблеми със самочувствието, които прикрива чрез поведението, посочено от Папи. Нервност, агресивност. И склонност към любовни приключения.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #77 -: Юни 07, 2013, 01:01:58 pm »
Опитвам се по ведическата система да му разгледам картата (няма да се откажа, докато не я разбера тази ведическа :D), но проблемът е там, че АС става граничен (в самия край на Лъв) при този час на раждане. Та, се надявам часът на раждане да е точен.

Между Пурва Пхалгуни и Уттара Пхалгуни - двете накшатри са доста различни.
Пурвите са доста по-егоцентрични като цяло и насочени към външни успехи, Уттара дава по-пречистени характеристики, повече хуманизъм.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Papy

• Hero Member
« Отговор #78 -: Юни 07, 2013, 01:15:48 pm »

Лили по написаното от теб,  Пурва Пхалгуни повече му прилича  :)

Това си е чиста проба подсказване, не че за мен значи нещо :)

Mirabella

• Hero Member
  • Публикации: 1880
« Отговор #79 -: Юни 07, 2013, 01:33:58 pm »
Ако е Пурва, АС остава в Лъв. Часът на раждане обаче мръдва поне с 10-15 мин. назад.

enigma

• Hero Member
  • Публикации: 1971
« Отговор #80 -: Юни 07, 2013, 01:54:23 pm »
Няма повече  ;D

С какво се занимава? И как изглежда?
Преводи, комуникация, пътуване, компютри
А най-вероятно-нещо чиновническо, ако асц остане в дева. Ако е учил във ВУЗ, довършил ли е образованието си?
От дева-по-дребен от очакваното за стрелец, слънце-близо до уран. Меркурий е в съвпад сатурн-също свива...

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #81 -: Юни 07, 2013, 04:22:11 pm »
През работно време не мога да се включвам с адекватни анализи.
След незадълбочен и бърз "прочит" моето предположение за евентуална професия клони към пространствен, интериорен или компютърен дизайн. Не са изключени и лингвистични способности.
(съгласявам се с Енигма)

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3110
« Отговор #82 -: Юни 07, 2013, 07:14:27 pm »
реклама,медии,телевизия,търговия/електронна,сайт/

Diyana

• Hero Member
  • Публикации: 1702
« Отговор #83 -: Юни 07, 2013, 11:27:38 pm »
Аз преди понеделник няма да мога да се включа в новата закачка, Сатен. Ако другите нямат търпение, ще пропусна този кръг.
За майката от картата на Лили се питах и аз дали е по Сатурн или по Луна все пак. Доколкото и с двамата родители практически "не се вижда", отсъстващи са, се чудех, коя кого определя. Изглежда Сатурн е бащата - в мъжки знак е и екзалтирал, но ретро и в шести - не види, макар въпросът с невиждането да е спорен и нееднозначен в случаите, в които имаме общ управител на "невиждащите се" знаци. Луната от своя страна е в женски знак на заточението на Венера, в седми - доста активна като присъствие, Венера я екзалтира, изглежда, че тук изпитва по-силна привързаност и по-осезаемо влияние от страна на този родител. Луна в падение сама по себе си не е обаче достатъчен аргумент за смърт - за болнава майка (или съответния роднина, когото сигнифицира) да, но за ранна смърт :-\. Ще я проверя отново и ще се включа по-късно - отново в понеделник, ако не ми и здържи нета в тези баири - с коментар.
De omnibus dubitandum est

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #84 -: Юни 07, 2013, 11:54:38 pm »
Луна в падение сама по себе си не е обаче достатъчен аргумент за смърт - за болнава майка (или съответния роднина, когото сигнифицира) да, но за ранна смърт :-\. Ще я проверя отново и ще се включа по-късно - отново в понеделник, ако не ми и здържи нета в тези баири - с коментар.

Да, със сигурност не е достатъчен показател, ако ще и ъглова.
В случая не виждам Луната да е силно афликтирана, няма мажорни аспекти с малефици.

Нямам много информация за родителите й, но мога да споделя това, което зная, ако ще е от полза за анализа.

За бащата знам, че е със Слънце в Овен, военен по професия, доста груб и авторитарен човек. Затова се е дистанцирала от него.

Майката е била слънчева Дева, боледувала е от диабет. Впоследствие получава усложнения и умира. Със сигурност към нея е била по-привързана. Описва я като грижовна жена, която за всичко излишно се е притеснявала, за най-малките дреболии. Специално за майката я бях питала, защото ми стана интересно какво ли ще да е било проявлението на съвпада на Луната с Уран (макар и широчък), дали е имало такива характеристики при майката, но не получих потвърждение.

Papy

• Hero Member
« Отговор #85 -: Юни 07, 2013, 11:58:53 pm »
за луната и майката - виждала съм в няколко карти, как въобще няма връзка, включително и в моята

все още нямам обяснение

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #86 -: Юни 08, 2013, 12:04:14 am »
за луната и майката - виждала съм в няколко карти, как въобще няма връзка, включително и в моята

В моята карта по-скоро аспектите на Луната описват характера на майката, но няма нищо общо с нейния знак. Въплъщение на рачешка Луна за мен беше баба ми - жената, която ме отгледа от малка. Не толкова в емоционален план, колкото в обгрижващ /усещане за дом и уют/. Баба ми беше с Луна в Козирог в опозиция с Плутон, моята е в Рак в квадрат с Плутон.
« Последна редакция: Юни 08, 2013, 12:05:51 am от Lilla »

Papy

• Hero Member
« Отговор #87 -: Юни 08, 2013, 12:10:52 am »
Ами моята има тригон с юпитер и съвпад с венера, трябваше всичко да е 6, иначе по знак съвпада с тази на майка ми

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #88 -: Юни 08, 2013, 12:18:06 am »
Един по-специфичен въпрос.

Според вас Луната в картата на осиновено дете ще описва биологичната майка, която детето никога не е виждало и познавало, или приемната майка, която го осиновява, обича и се грижи за него?

Papy

• Hero Member
« Отговор #89 -: Юни 08, 2013, 12:21:27 am »
Един по-специфичен въпрос.

Според вас Луната в картата на осиновено дете ще описва биологичната майка, която детето никога не е виждало и познавало, или приемната майка, която го осиновява, обича и се грижи за него?

нямам карти на осиновени деца, но аз със сигурност не съм, даже и бащата е сигурен, защото много си приличаме :)