Е, и аз съм като Папи, осъзнавам,че звучи нескромно, но съм си самодостатъчна, мен търсят, не аз тях повечето пъти. Различни са, не се виждаме всеки ден, дори не всеки месец с някои. Едната е конна ездачка, шампион по обездка, ходихма да яздим. Асаснсьорният техник, 30 г. по-стар от нас знае за музика почти колкото мен, слушаме и коментираме , равни сме. Има ергени, госпойци, млади и стари. Другите, с тях пътуваме по реката, няма сценарий, всеки път е различно, преоблдават водолей,близнаци и стрелци, игра става, като децата, после танци до зори, случва се и насред полето под звездите, някой ден ще срещнем самодиви. Има и една дева-вече не мрънка, не върви. С рибите и раците-на вегетариански закуски говорим за психология и астрология.
Папи, ти защо си направи сайт? Можеш да си четеш древни текстове и щеше да напредваш по-бързо, ако това ти е целта. Едва ли е само,заради другия различен сайт-да покажеш как желаеш по-добър начин за общуване във форум с потребители. по астрология?
11 дом-обратно на 5-лъв по аналогия на знак-дом, тук няма желание за притежание, надличностен дом, проверка на универсални идеи, идеали, философии сред групи хора, които не обсебващ, нито те теб и си равен с равен. Който няма необходимост, не е проблем, и него приемаме, да дойде и да си тръгне. Не е затворено общество-може да влезе и излезе всеки. Приятелско отношение трябва да има накрая с всички -роднини, колеги-никаква емоция освен- желая ти добро, не преча, нито ти, има място за всеки. когато има приятелско отношение, и т.нар. кармични връзки изчезват, приятел съм и с детето и с другите домашни любимци. Ще помогна винаги, без да губя себе си, нито ще пожелая да обсебя.
Ексцентризмът не пречи да си остана в центъра, а приятелите ми/ни са ексцентрици-далеч от центъра на лицемерието и очакваното, в различните индивиди, потвърждавам неизменно едно и също, но е лично за споделяне . И без да съм водолей-има и по-уникални образи от мен.
11-домният човек според автори е и самодостатъчен и неформален лидер в групата, като едното не противоречи на другото.