Тя няма такива очаквания, а привлича такъв тип мъже и това, че сегашният е Дева е точно по ДС, а не по Марс, който в случая може да е пречка, защото ще има борба за надмощие с неговото Слънце, ще наранява неговото Его, т.е. личността му.
За мъжката карта- не го виждам в брачни окови младежа, тъй че намери начин по подходящ начин да го кажеш на тази, която се интересува за него.
akruks ,
Много ти благодаря, наистина. Много неща започвам да разбирам с карти на хора, които лично познавам. Е едно е да имаш такива очаквания, другото е да привличаш такъв тип мъже (И аз имах очаквания от първия си годеник, но пък той беше егати гадината, скоро разбрах ориентировъчния му час +/- 30 мин, но си е асц Стрелец, което отговори на много мои въпроси).
А познах ли за съпругът и, че е вероятно да е с изявен Юпитер?
Чета книгата на Каръл Ръшман Изкуството на предсказателната астрология и от там гледам картите на мои познати и правя съпоставка, доколкото мога.
Хванах се с мъжката карта на девер ми, тъй като ми е изключително интересен този индивид
и вътрешното ми предчувствие е като това което ти каза за него.
Луна в картата на мъжа описва жените в живота на мъжа в Овен- пламенни, страстни, деспотични, силни, смели, агресивни, като малките деца, с много голямо его и мнение за себе си и т.н. При него има единствен аспект в радикса на Луна тригон с Уран в първи дом точно на асцендента, но Ръшман казва да гледаме аспектите на Луната докато не смени знака, нали?
Това което показа моята програма за радикса на девер ми е, че неговата Луна (У7) прави още сходящ тригон със Сатурн (У1) в Козирог и сходяща опозиция с Венера(У5 ) в Скорпион.
Само че тези аспекти не знам как влияят на брака в мъжката карта, още не съм намерила-изучила тези аспекти.
И нещото което също му пречи да иска да сключи брак е Юпитер в 7ми дом, което показва множественост във връзките и партньорките. Но тази позиция на Юпитер означавала и бързо сключване на брак, понякога.
Добре де, той може да не подпише, но това не му пречи да живее с жена на семейни начала и да има деца-то това си се води пак съжителство. Има ли индикация за деца поне? В женска карта е по-лесно да се види в един солар вероятност за деца, но в мъжка изобщо не знам как се изразява. При мъжът ми гледах, че солара в годината в която е вероятно да имаме деца, пак са много активни 5/11 дом.
Девер ми все повдига въпроса при нас с мъжът ми "айде че искам да стана чичо" , ние го контираме с това, че той е по-големият брат от двамата
И на него му става лошо.
Няма ли някаква допълнителна литература, която да ми препоръчаш освен на Ръшман? Все пак искам да видя и някакви реални събития, случили се при хората.