Автор Тема: Аспекти за първи и втори брак.  (Прочетена 140084 пъти)

trendy

• Hero Member
  • Публикации: 1804
Re: Аспекти за първи и втори брак.
« Отговор #360 -: Май 04, 2015, 08:47:12 am »
Четох, че  Меркурий не се броял, та тогава Слънцето ми прави аспект със Сатурн, значи би трябвало да имам 1 брак. Като дойде време за женене ще кажа дали работи или не  :012: А сега погледнах имам и квадратура с Плутон, тя брои ли се?

Happy58

• Гост
« Отговор #361 -: Май 04, 2015, 08:53:45 am »
Четох, че  Меркурий не се броял, та тогава Слънцето ми прави аспект със Сатурн, значи би трябвало да имам 1 брак. Като дойде време за женене ще кажа дали работи или не  :012: А сега погледнах имам и квадратура с Плутон, тя брои ли се?

Брои се - всички мажорни аспекти, но дали са твърди или леки - не оказва влияние

Happy58

• Гост
« Отговор #362 -: Май 04, 2015, 08:55:12 am »
при мен не важи правилото на ръшман. в този случай марс у7 ли да гледам, въпреки, че е дневно раждането?

Не, само Слънце - но имай предвид, че това са само възможностите - а ние как ще ги отработим си е отделна работа. И аз имам аспекти, но брак нямам :) - но пък възможности имаше - някакви такива криви :)

trendy

• Hero Member
« Отговор #363 -: Май 04, 2015, 08:57:01 am »
Лошо тогава  ;D Та значи имам възможност за 2 брака. Абе никви бракове free и това си е  ;D

Kler

• Hero Member
  • Публикации: 909
« Отговор #364 -: Май 04, 2015, 09:02:25 am »
Не, само Слънце - но имай предвид, че това са само възможностите - а ние как ще ги отработим си е отделна работа. И аз имам аспекти, но брак нямам :) - но пък възможности имаше - някакви такива криви :)
аз нямам аспекти, но имам брак и развод

trendy

• Hero Member
« Отговор #365 -: Май 04, 2015, 09:11:06 am »
Сега погледнах картата на баща ми, че му знам часа. Значи той има 2 аспекта, единият е квадратура с Юпитер-разведоха се с майка ми и тригон с Плутон заживя с една жена, брак нямаха, но живееха заедно, след което се разделиха.

julia

• Sr. Member
  • Публикации: 272
« Отговор #366 -: Май 04, 2015, 03:28:06 pm »
Сега погледнах картата на баща ми, че му знам часа. Значи той има 2 аспекта, единият е квадратура с Юпитер-разведоха се с майка ми и тригон с Плутон заживя с една жена, брак нямаха, но живееха заедно, след което се разделиха.
Това важи само за жените.При мъжете се гледат аспектите на Луната до напускане на знака ,което в твоя случай е невъзможно ,защото нямаш точен час,а Луната се движи много бързо.
« Последна редакция: Май 04, 2015, 03:40:47 pm от julia »

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #367 -: Май 04, 2015, 03:40:19 pm »
Да, по правилото се гледат по-бавните от Слънцето планети, но пише, че и аспекти с Мерка и Венера, а също с Луната, може да показват брак/съжителство при отсъствие на аспекти с бавните

trendy

• Hero Member
« Отговор #368 -: Май 04, 2015, 03:54:05 pm »
Това важи само за жените.При мъжете се гледат аспектите на Луната до напускане на знака ,което в твоя случай е невъзможно ,защото нямаш точен час,а Луната се движи много бързо.

Това, което съм написала са аспектите на Луната, а часът му е точен  :)

3apa

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 99
« Отговор #369 -: Май 05, 2015, 08:58:02 pm »
Една карта от мен, която ми изглежда доста противоречива по отношение на развод. Не знам как да я тълкувам, хем ми се виждат възможности, хем тоя съвпад Сатурн/Венера не пуска.

Happy58

• Гост
« Отговор #370 -: Май 05, 2015, 09:02:58 pm »
Зара, предпоставките май са повечко :) пък и дали съвпада точно така ще се прояви ... ще успее ли точно този Сатурн да удържи положението.

3apa

• Jr. Member
  • **
« Отговор #371 -: Май 05, 2015, 09:06:40 pm »
Зара, предпоставките май са повечко :) пък и дали съвпада точно така ще се прояви ... ще успее ли точно този Сатурн да удържи положението.

За сега държи. Ще видим при опозицията на Ураните какво ще стане. И в картата на жената има активация на карето У1/У7. Та се чудя кога ще избухне чудото на чудесата.

3apa

• Jr. Member
  • **
« Отговор #372 -: Май 05, 2015, 09:12:39 pm »
За статистиката ти:Имам любовни синастрии,в които съм участвала и в които негов Сатурн съвпада с моя Венера.Раздели има.В момента също участвам в такава дългогодишна синастрия. ;)

В синастрията би трябвало да дава дълговременност. Но в натал, според мен, държи в здрави окови. И моята синастрия е с апекти Венера/Сатурн (прибавям и Луна опозиция Плутон) - нема мърдане.

Happy58

• Гост
« Отговор #373 -: Май 05, 2015, 09:13:03 pm »
За сега държи. Ще видим при опозицията на Ураните какво ще стане. И в картата на жената има активация на карето У1/У7. Та се чудя кога ще избухне чудото на чудесата.

Че Уран какво общо има с развода в тази карта? То си трябва нещо там по 7,10,1 дом ...

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #374 -: Май 05, 2015, 09:14:17 pm »
Една карта от мен, която ми изглежда доста противоречива по отношение на развод. Не знам как да я тълкувам, хем ми се виждат възможности, хем тоя съвпад Сатурн/Венера не пуска.
Според мен няма да има развод.Козирог/Рак и развод трудна работа.Онзи Юпитер/Риби 7Д с тригони.....на първо и повърхностно разглеждане изобщо не го допускам като възможност.
« Последна редакция: Май 05, 2015, 09:17:07 pm от Дракониада »
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030: