Сънувах,че ми предстои втори държавен изпит.Тръгнах,но реших първо да се отбия през магазина.Там работеше колежката ми от сегашната работа,с която имаме проблеми в комуникацията.Купих си шоколад и тя трябваше да ми върне ресто,но вместо това изчезна и аз откачих,че ми се провали изпита.В следващия момент бях пред някаква врата,която не можех да заключа-пробвах с най-различни ключове,но не се получаваше.И накрая реших да пазя,за да не ни ограбят???Накрая за финал-стоях пред блока на родителите ми и изведнъж съседката от първия етаж се появи-с една много красива бяла нощница,в лицето изглеждаше страхотно;но изтръпнах-и в съня си знаех,че е починала.Тя започна да "лети" през парапета и слезна към мен,а аз започнах да се оглеждам,за да видя някой,който да ме спаси.(помислих си,че "идва да ме забере за отвъдното :012: )А тя ми каза:"Този блок никога не са правили нищо за мен,но този път ще направят."
По първата част с държавния изпит предполагам,че някоя важна среща ще ми се провали.А другият месец имам доста такива във връзка с работата.А по втората част-ключа и вратата ги свързвам с нещо,което се опитвам да скрия от околните.За последната част нямам идеи.