Сънувах как бях запалила двете бели свещи, които запалих за кратко навръх Нова Година, този път не бяха в свещниците и на шкафа, а на масичката и доста се бяха разтопили, бяха образували около тях панички от мек парафин, в който се събираше капещия течен парафин. Накрая като наближи да привършват ги угасих и остатъците им преместих в свещниците- кристални чашки.
След това сънувах как един дрон бръмчи и ме шпионира зад завесите- станах и изключих най-напред лампата, а след това телевизора, за да не ме снимат. :012: Днес мина жена от статистическа агенция, която миналата събота беше минала, но отказах да отговарям на анкетата, понеже си имахме проблеми със снега и падналото дърво пред входа (на моя балкон по-точно), но сега я поканих, макар да ме болеше малко глава- проточи се един учебен час, изтървах си последната за деня йога по тв, но накрая жената ми даде 10лв за отделеното от мен време, като ми записа телефона, в случай че от агенцията се обадят да проверят дали ме е анкетирала и ми е дала десетте лева. Може вече да се добави в съновниците какво означава сънуването на дрон с видео камера, надничащ иззад пердетата. :012: