Да видим какво говори моето подсъзнание
Непосредствено преди да се събудя /от страх/, сънувах как голям черен бръмбар ме налазва. Кръжеше из стаята, бръмчеше, беше като бесен. С доста внушителни размери, черен, крилат и рогат. Само не ми казвайте, че в него се е въплътил образът на Сатаната. :57:
Фонът в стаята беше много интересен, може би той ще даде повече подробности. Стаята беше някогашният кабинет на дядо ми, имаше много етажерки с книги и един стационарен телефон. Първоначално бях в моята стая, приготвях се да потеглям за... абитуриентска. Гримирана, с прическа, рокля. Стоях и чаках, все нещо се отлагаше. Накрая отидох в кабинета, за да се обадя на моята най-добра приятелка и да я питам тая абитуриентска въобще дали ще се случи някога.
В един момент съзрях образа на покойния ми дядо в кабинета, беше се появил за кратко. В стаята беше влязло и едно от котетата ми /мисля, че беше рижавият – той ми е любим/. Изведнъж се появи огромен черен бръмбар, рогат. Летеше из стаята и силно жужеше, доста заплашително. Беше като побъркан, много хаотично летеше. Изпаднах в ужас, защото си бях въобразила, че може да е хаплив и отровен, щом е толкова черен и голям. С ужас стоях и го гледах. Притеснявах се да не нахапе котарака, който беше в стаята. И когато вече бях побегнала от стаята, усетих, че бръмбарът е успял да кацне на рамото ми. И тръгна да пълзи към косата ми, която стоеше пусната, на букли. Беше ме страх и не смеех да го пипна с ръце, за да го отскубна от себе си. Само крещях и извършвах резки движения. И така се събудих – наплашена и мятаща се в леглото.