Сънувах някакви много Овенски неща тази вечер.
Сънувах, че най-добрата ми приятелка е бременна - ама така много бременна, ще ражда, хахаха. Даже в съня ми по едно време роди. И детето й, сънувам, че е Овен. Обаче и в съня ми още бяхме студентки и аз отидох да й се накарам, викам й - "Как може такова нещо, ние още учим, а ти тука деца ще ми раждаш" и я питам и как стана така, че е бременна, нали и кой е бащата. И тя вика може да е човека Х, може да и човека У, ама съм почти сигурна, че е човека Х. И аз още повече се ядосах за глупостите, които прави и викам - как така човека, Х, бе, той е к**вар! (и в реалния живот е). И тя вика - Ами тоо, имаше два дена, в които си бях в къщи и излязохме с него и така. И аз потрес още повече, хахахаххаа. :012: :012: :012: :012: :012: Помня, че нещо коментирах и че, детето е Овен - викам й - ум имаш ли - такова рогато и проклето как ще го гледаш и възпитаваш .... :012: :012: :012: Принципно към Овен нямам против, хахаха, ама наистина за възпитание малко трудно става. Та от нея такива истории не може да се очакват, тя доста рационално гледа на такива неща, та не знам какво значи тоя целия сън.
А за себе си сънувах, че ми влиза в някаква сила солар, ама как в солара Слънцето ми вече не е в Рак, ами в Овен - и си викам оооо супер, най-накрая и аз малко Овен да бъда. :012: :012: :012: