Рени, благодаря за включването
Имам нужда да познавам и разбирам по-добре себе си, за да се "подобрявам"
Затова и чета с интерес
Обаче се занимавам от няколко месеца и съм съвсем прохождаща
Как да разбирам:" "подскачането" от легло в легло, се дължи на Луна/Сатурн Лъв в 5-ти квадрат Уран в 8-ми,
като компенсация на не изявено по предназначение Слънце/Марс". Как да разбирам текста в болднатото - "компенсация на не изявено по предназначение Слънце/Марс" :17:
За опозицията 1/7 в квадрат с управителя на асцендента - да точно така е - искам да съм независима, радвам се на компания, но моля - без да се ангажирам
Колко добре казано, не бих направила връзката
Да, за секс обичам да говоря, но пък са единици партньорите, с които се е случвало в миналото. Освен на етап флирт, но е било повече провокация и изследване на отклика от моя страна
Аз обичам да са ясни нещата и да няма хън-мън. Да чакаш другия да се сети какво ти е в главата .... понякога можеш да си чакаш до второ пришествие, затова напоследък съм директна и без заобиколки. Бях по-плаха преди, в очакване за "изненада" ... сега има промяна
За комплиментите благодаря. Сестра ми е 1г по-малка. А аз, като по-голям, макар и само с година - винаги отнасях калая, като стане беля. Ревнувах за онази загриженост към по-малкото и болнаво дете. Аз бях по-голямата, по подразбиране винаги успяваща, а тя по-малка, с повече нужда от подкрепа ... за такива неща съм изпитвала ревност. Но съм я обичала много и до сега връзката ни е много силна.
На последния въпрос - до момента не съм усетила каквато и да е бисексуална тенденция. Очите ми харесват красиви жени, бих се възхитила пред красотата - било на картина, ваза, жена и нямам проблем да кажа, че тази жена ми харесва. В еротичен филм, спектакъл .... предпочитам жените да са красиви и това може да ме възбуди, но няма да провокира желание да съм жена.
Ако имам слабост или предпочитание в тази област - то е обладаването и проникването. Точно в този момент да усещам мъжката доминанта, как ме владее и изстрелва в рая. И тогава идва моя миг. Моментът, в който аз , доминирам, контролирам неговото удоволствие и ми е в ръцете. Нещо, като властови каламбур. Разбира се - без насилие и прочие. Предполагам причината е във взаимната рецепция на Венера и Плутон, но може и да греша
Опитът ми по астрология е нищожен, познанието също - навлизам.
Учудих се колко много взаимни рецепции имам
Не съм обръщала внимание