Happy, сега осмислих и тук написаното от теб. Досега се пишеше по картата, че проблемите са само от нея, но всъщност не идва ли от горната част на картата, там да е проблема? Съвпада Плутон/Сатурн- Шантаж, насилие или заплаха. Човек може да се сблъска с нечестност и насилие. Силова борба, публични скандали, принуда. Всичко това са факти при нея, поне от както я познавам. Все проблеми от това естество и то идващи от бившия й партньор. Също имаше нечестност в работата си, налагаше се да я сменя на 3-4 пъти. 2-та пъти се стигна и до съдебни дела. А Юпитер не засилва ли това в живота й?
Виж, аз съм привърженик на философията (или поне така ми се иска), че имаме свободната воля да изживеем планетите си по собствен начин. Те са даденост и насока за това, което имаме да учим, да упражняваме, и ако не успяваме, се връщаме в предния клас. Не че е лесно и успокояващо това, но поне на мен ми дава смисъл. Затова разсъждавам в насоката, какво имаме в картата и какво означава за нашия начин на живот и отношение.
В този смисъл, можете да приемете, че нещо в картата "прави/причинява и т.н" случките в живота, а може и да опитате да промените отношението си към него.
Чисто теоретично - Плутон/Сатурн са съвпад - влиянието не идва отвън, вътрешно е. Връх на тау-квадратура - създава напрежение, което, ако не се прилага в действие, създава проблеми.