Аз работя с конкретни посоки, разглеждам тематично. Неприятните случки и тенденции могат да бъдат в доста широк спектър. Целия живот ли трябва да обхванем? За това ще е нужен пълен детайлен анализ. Или скритият подвъпрос е къде най-много я боли и сърби?
Тя в момента, гледано по тропическия Зодиак, би трябвало да има Сатурн в транзит към Венера и Луна върху нодалната ос. Много сериозна заявка за проблематика в засегнатите сфери, тя натално си носи тия предпоставки. Може да бъде засегнато чувството за личен комфорт – емоционален и семеен, не са изключени партньорски проблеми. Върху здравословното състояние също би могло да рефлектира – ендокринни и хормонални проблеми, някакъв дисбаланс, също така проблеми, свързани с хранителните навици.
Ако говорим за сенчести страни, тази жена ми се струва доста емоционална, но твърде фокусирана върху лични преживявания, там нещата се преекспонират. Чувството на емоционална несигурност може да стимулира проявлението на такива качества като себичност, ревност, завист. В близките отношения е заложен агресивно-манипулативен модел на взаимодействие. Може да страда от чувство на вътрешна неудовлетвореност, тревожност, предполагам проблематична емоционалност. Подсъзнателна настройка към симбиотични отношения. В емоционален план и в отношенческата сфера има навика да дърпа чергата към себе си – къде манипулативно, къде несъзнателно.
Какъв тип мъже привлича? Привлича ли силни личности, които да ѝ отдават енергия? Или тя самата има колебания относно това каква роля да играе в една партньорска връзка? Каква е нейната дилема?
А има ли нещо специфично, свързано с външния вид? Да се гони някакъв идеал или да има вечна неудовлетвореност по въпроса? Според мен залага на личния си магнетизъм и в това отношение може да жъне успехи. Има и доста подчертано самолюбие.