Лили, благодаря за информацията. :08:
Значи има защо хората да са се опиянявали от "размаха" му. Аз съм много в началото как да определям фазите на планетите и понеже съм мързелива и бързо ми омръзва, ползвам наготово информацията, за което благодаря :38: . В моята карта мисля, че Юпитер е видим при опозицията си със Слънце.
За Марс- ти го случваш през призмата на Венера, а той е първичен, импулсивен, груб, така го кастрираш. Виж ти как се бориш с твоя Меркурий, с него заявяваш себе си, там, печелиш битките си, човек винаги компенсира с това,което му е по-лесно, по-познато. Марс е искра, той е себе си на бойното поле, разгърден, с окървавено коляно, с аркада, той завоюва, той защитава слабите, крехките , честта си, способен е да се довери на благородството на врага си, но не очаквай от него да е досетлив, вежлив и учтив- това е Венера. Аз като малка буквално ходех по краката на хората, събарях къде що има пред мен, зад мен и ако някой закачи човек или животно, които не могат да се защитят, го биех, без значение дали е момче или момиче, или пък да не изпълнява командите ми- ха, ха. Но, наложеното ми възпитание, рафинира донякъде спонтанността ми, но няма как да избягам от Марса си в 1-ви дом и още много Огън в картата ми, затова често поведението ми се приема за агресивно, от хора с по-деликатен темперамент и не така изявен Марс, това е съвсем нормално. Опитвам се да бъда Венера, но не винаги ми се получава и Луната и тя не ми помага, в моя случай и така. Понеже аз като желая нещо отивам и си го вземам, ето го огнения Марс и смятам, че всички хора така трябва да правят, но с годините разбрах, че не е така, че всеки човек си има свой начин, маниер, стил , философия за нещата. Ааа, много се разписах тези дни и аз ще взема да обвиня ретро Меркурий, много се разприказвах.