АСЦ Рак.
sppp , оставяш ли си леко набола брада и малко по -дълга коса, в защитна позиция(обичаш ли да покровителстваш) ли си първосигнално преди да да поемеш някаква инициатива ?
Да, почети винаги ходя с набола брада (бръсненето е едно от най-досадните за мен неща!). Последно време дори я оставям по-дълга. Винаги, като се запозная с нов човек, съм в защитна формация (дори на електронните игри съм тип паладин (здрав юнак, който раздава на другите бенефити, един вид протектор и може да бие или мисля винаги защитно в стратегически игри). Трябва ми по-дълго време да се отпусна с непознати.
И аз клоня към Рак, т.к.: неувереност (като се ядосам малко отивам на другия полюс), сантименталност към миналото, романтичност, лоялност (дори и към приятели, които са ме предавали многократно), естествено чувство да защитавам близки приятели и семейство, особено жена/дете (това си е изцяло мъжа черта май:) ), неспокойствие, абсолютно семейно ориентиран, много лесно обиждащ се, помня всички обдни ситуации в живота ми, харесваш много историята, свръх интровертно емоционален, манипилиране по детски (тип жертва, докато не се усетя), променливи емоции за ден!