Чак безбрачие не, но на пръв поглед не виждам предпоставки за ранен и прибързан брак, сключен необмислено и импулсивно. Западна Венера, но в дневна карта, освен това е в лъчите на Слънцето. Квадрат от Юпитер, не особено добре поставен. Намаляваща Луна, даже вероятно балсамична в съвпад със Сатурн. Според мен ти самата малко повече ще избираш, по цяла редица критерии. С Луна и Сатурн в кулминация социалното положение става важно, все пак гледай да не се проточи кастингът за след 30, тогава шансовете да хванеш късмета за опашката могат да понамалеят. Интимните връзки по Венера-Марс са едно, бракът е нещо съвсем друго.
Здравей Lilla- да, така е : прекалено големи изисквания имам към партьорите си и това доста ме обърква, и едва ли не се примирявам донякъде. Да и много държа на социалното си положение, но все не попадам на подходящи мъже. В момента съм в една връзка с мъж, който е по-голям от мен с около 8 години. Но на него му е първа сериозна(поне той твърди така) и някак си се старае, но вътрешно не ги усещам нещата, може би защото се случи доста бързо-и аз не знам как, много ме привлече. Ще пусна и неговата карта, защото скоро разбрах кога и в колко ч е роден и си давам сметка за някои неща, които се случват между нас. Просто имам чувството, че се въртя в един порочен кръг по отношение на интимните връзки, а и обичам луска, хубавите неща...
Относно Марс връх на Йод- това най-много ме притеснява-наистина понякога се чувствам като в задънена улица без изход.
И още по-лошото е че, моят Марс прави съвпад с неговото натално Слънце и секстил с неговия Плутон, което до една степен знам че е добре, защото този мъж явно е трябвало да в живота ми, но от друга страна просто имаме много недоразумения относно много неща, най-вече че адски много се влияе от майка си и не може да събира пари за ремонт на апартамента, в който живеем. Но бих казала че много съм привлечена от него, може би защото се държи добре с мен.
Пуснах картата му: дали се притеснявам излишно ?