Съдбата е характера ти! Здравейте, ще си позволя да попитам и аз в тази тема, ще ми бъде много интересно. Тази моя неувереност, свитост, от Асц. Раче ли ми идва? Асц. Рак, луна в Лъв малко ме мъчи понякога...Понякога имам много лоши мисли за мен самата , много негативни и крайни- от къде идва това в натала? Какво може да ми кажете за финансите- спомням си, когато бях на 16-17 год. никога няма да забравя, НИКОГА, имах усещане, но много силно,че един ден ще имам много мои пари.И задължително ли ще привлека по голям човек в живота си за моя половинка (Сатурн 7 дом) или може просто някакво ограничение да чувствам. С какво бихте ме посъветвали да се занимавам, да си влагам силата и енергията? ИМА ЛИ ПРЕЛОМЕН МОМЕНТ ЗАЛОЖЕН В НАТИВА МИ? Много въпроси зададох, ще ми бъде интересно и полезно ако коментирате какво най-силно ви прави впечатление или съвет.
Съдбата е характера ти! Здравейте, ще си позволя да попитам и аз в тази тема, ще ми бъде много интересно. Тази моя неувереност, свитост, от Асц. Раче ли ми идва? Асц. Рак, луна в Лъв малко ме мъчи понякога...Понякога имам много лоши мисли за мен самата , много негативни и крайни- от къде идва това в натала? Какво може да ми кажете за финансите- спомням си, когато бях на 16-17 год. никога няма да забравя, НИКОГА, имах усещане, но много силно,че един ден ще имам много мои пари.И задължително ли ще привлека по голям човек в живота си за моя половинка (Сатурн 7 дом) или може просто някакво ограничение да чувствам. С какво бихте ме посъветвали да се занимавам, да си влагам силата и енергията? ИМА ЛИ ПРЕЛОМЕН МОМЕНТ ЗАЛОЖЕН В НАТИВА МИ? Много въпроси зададох, ще ми бъде интересно и полезно ако коментирате какво най-силно ви прави впечатление или съвет.
Първо трябва да се направи дефрагментация на картата, датата е г/д 09.11.1990 08:54.
Неувереност/свитост... не точно. Асцендента ти е такъв
VERTICAL POLARIZATION:
-------------------------
UR = AR - сътресения
UR = CU / AR -
AR = SA / UR
HORIZONTAL POLARIZATION:
NE = ZE
NE = MC / ZE
ZE = AP / NE
Луната ти е щастлива в исторически и окултни работи, Венера е "бавна" и трудно допуска някой до сърцето ти. Много си целенасочена, но целта е размита от Нептун. Агресивна си, с високо кръвно, обичаш да си хапваш.
Парите ги търси в чужбина, но ще си далеч от близките, за сметка на което ще печелиш.
Основните клъстери в наталната ти карта са:
- "международен" Уран
- Целенасочена личност влагаща много усилия, трудни успехи
- Готина, приятна семейна среда
- Приятели с неправилни духовни разбирания
- Окултна наука
- Домошар
- Силни Венерено-Плутонови емоции, когато се задействат
- Предразположение към наднормено тегло
- Методи, които не са структурирани, нептуна...
Най-общо Нептун ти е проблемен, не се опитвай да се бориш с него, не можеш да измениш средата. Отпусни се и следвай ритъма на живота, както Нептун те насочва, хармония и баланс, в целта не влагай енергия, а по-скоро такт.
Наблегни на качеството, то е за развитие:
Едно малко нещо, но да е перфектно.