Имам доста бегла представа за астрология ( и е по-добре да не четеш това, защото е много близо до свободно съчинение), но от това което съм чел и виждал, според мен проблема ти е
Хирон -> Лъв -> Втори дом (според домова система full sign houses). (и то във съвпад с Луната - яйчници)
В превод ранения лъв, че няма деца е възпрепятстван от парите. Гледай как се държат и какво правят лъвовете, за да може да правиш това, което пропускаш в поведението си.
В пети дом имаш Плутон -> Скорпион -> Пети дом - което означа опасност от много вглъбяване в тази тема.
Управител на пети дом в 10 което не знам какво значи
сигурно че ще дойдат децата през работата. (ако не децата поне останалите неща свързани с пети дом) Или може би значи, че работа ти по някакъв начин управлява децата.
(Промяна при работата ти ще дава отражение и на децата.) (Промяна в начина по-който изразходваш физическата си енергия на работа ще дава отражение на пети дом.)
За здравето на утробата мисля, че се гледа луната, която ти е пак в началото на втори дом. За здравето на гениталийте управителя на скорпиона, Марс, който е добре поставен. Според мен няма проблем с гениталий. Ако има проблем той е с яечници заради Луната до Хирон във втори дом.
Да не би въпроса е да си платя ли инвитро или не?
Гледай транзитите на Марс през асцендента си. Предполагам тогава е най-вероятно да ти се случи. Ако докато преминава прави хубави аспекти с юпитер например ще е много вероятно да е тогава.
Според хеленистичната астрология Уран не се разглежда като управител на дом.