При мен го има това, което казва Яя, напълно вярно, че изразяваш нещо и си мислиш, че е много, а то може да е малко. Всъщност не знам дали е малко, наистина на мен достатъчно ми се вижда. И в един момент почват да ми обясняват за някакви неща как не ми пукало и прочее и аз гледам и не вярвам на ушите си.
По отношение на любовните истории, влюбя ли се, много вкисвам. Там Лъвове, Раци всичко върви към експресия на емоцията, към дълбоки и силни изживявания и едновременно с това на едно дълбоко ниво има един глас, който ми казва - защо ме занимаваш с ГЛУПОСТИИИИИ. :012: :012: :012: Поради тази причина и ако ме разочароват, доста лесно си отлитам, просто защото не стига, че се занимавам с глупости, ами и най-накрая даже да не ми дадат търсеното изживяване. Затворя ли една страница, затворена е завинаги. Сърцето ми е с малка вместимост, няма място за много хора, така че незаслужилите ги бърша с моп-а. Тази тенденция към независимост, самодостатъчност и че повечето време си ми е по-добре сама, я свързвам с това, че Луната ми е съвпад с Уран, а и диспозитора Сатурн все пак е във Водолей. Въпреки, че имам и съвпад с Нептун и той е с по-малката орбиса, той има по-слабо влияние. Може би защото Нептун в Козирог не е кой знае колко силен - докато Сатурн и Уран са във взаимна рецепция.