Енигма,за целта е измислен Меркурий-младите хора са най-силни.Там,където попада Меркурий в картата дава възможност да "храним" силата си.
Доразвий го още заради мен, моля те! Меркурий ми е много важен в картата У АЦ и МЦ в 5 дом (заедно с 2 са ми най-важните домове, имам по три планети там).
Сатин, може да си направиш една такава визуализация - спомняш си сън, в който се давиш, в началото ще е неприятно, остави емоцията да те завладее. След това като потънеш, се представи как потъвайки не умираш, ами изведнъж установяваш, че можеш да дишаш. И след това се остави на самата визуализация, ако искаш, да те води какво виждаш там. Ако е страшно, режисирай си тюркоазени морета или светло зелени води. Може да я направиш няколко пъти в един и същ или различен сценарий - потъваш, но не умираш, а откриваш, че можеш да дишаш и под вода, че си амфибия. Това е начин да кажеш на езика на подсъзнанието, че си готова да влизаш и по-надълбоко. Може и да не влезеш, важното е да не те е страх.
Аз обожавам да плувам. Научих се сама, като гледах хората. Всичко мога да плувам. Давила съм се в морето като дете. Плувала съм и нощем в черната вода. Плувам и навътре в него. Но винаги остава едно чувство за безпокойство, все едно имам барометър, който сам си мери количеството риск. Всяка вода знае, че е много по-дълбока, отколкото се вижда от брега. Не че ме е страх, а имам сензор за опасност.