Прави впечатление при Кърт, че женските планети са силни, ето -троновете може и да са психологически разглезени...и -неподготвени точно за тежки житейски психодрами. Днес млада овенка ми каза за изпозващите дрога-лигльовци, бягство, опитвала е , но явно идеята ,че не владее ситуацията не й допада, овен-бори се. Той има и тронов марс, но трансформацията по плутон и уран в 1 може би в широк смисъл е ахилесовата пета. Много риба и едни такива/уран, плутон/ изисквания по дева от съдба, живот....Слънцето е перигрин в 7 дом, другото натоварване от риби го повлича и лесно-заради тригон юпитер. Няма планети във въздушен знак, да сложат малко-разум над емоциите. Слънцето е в дома на падението си, мъж гледаме-слънце слабо, женските-силни, перигринесто и в риби. НЯМА НИЩО В ОГЪН. И по Джоунс-фигурата в картата има какво да се каже, но и така стана дълго. Иначе сатурн се радва в риби но на определени градуси, декади-мисля последната. Не му знам биографията, но приятелката ,която ме запали по астрология, слушаше Нирвана, Гънс ..и си ме облъчи яко с музиката им тогава.
Рени, водата като отразява не се ли губи-вид ескапизъм пак, понеже нали говорим силни хора/Смарта/, оттам тръгна. Иначе и във филмчетата магичните герои са аморфни, изчезват, изпаряват се.
За мен сатурн е силата, към светилата, е ,сухарщината е в повече ,но за себе си са силни, и вероятно самодостатъчни-търпят се сами себе си, но мисля,че са и самотни, ако не са от достатъчните.... :012:
Преди време като четях биографиите на великите художници, музиканти, забелязах, че повечето по човешки са мъченици, в духовен план-по нептун са гениални, за мен това не е никаква венера , а висшата й октава-нептун. При поетите е същото-самоубийства бол, бързо живеят, бързо горят, ранен край. Иначе, наистина ползват енергия от някакъв по-висш източник, пак нептун.