Сатурн У7 и ВенераУ5 са в тригон и би трябвало някой ден бракът да си е по любов.
И защо не си потърси мъже Козирог и Скорпион,и производните им.Така е писано това ще обича и за това ще се омъжи.Какви Слънца и асц са били гаджетата и?
Имам Венера на същото място и знак и знам защо се зарязват мъже или изобщо не се започва с тях.
Може би тя не вижда тяхното бъдеще.Не чувства израстването им или пък не чувства дълбочината към нея,на която държи.Това са Плутон и Сатурн в 5Д все пак,управляван от огнена Венера от 10Д!-Как ще бъде с повърхностни към нея,неамбициозни,пасивни или нестабилни мъже?
Картата в някакъв аспект ми е сродна дори и по Юпитер в знак (и почти в дом).
Другото което е нашият ДСЦ(освен ако няма Марс на него) дава брак или с възрастен мъж,или с КЗР или в зрелостта.Къде е хукнала да бърза и за какво-нейното не се губи.
Подозирам,че съвсем скоро ще го срещне-Плутон на трон,диспозитор на Сатурн транзитира ДСЦ. Опозицията трз Плутон/Луна не ме безпокои-Двете планети може да се броят,че имат натален тригон-за светилата и У1 допустимият орбис е 10*.Възможно е първоначално типично Лунно противопоставяне и отдръпване,но мисля,че бързо всичко ще се изглади.
С Плутон У5 или в 5Д,а и присъствието на Сатурн никой не е казал,че е лесно и бързо,те са бавни и тежки(но сигурни).
Но мисля,че двамата гарантират някой много достоен.Ако там беше Меркурий нямаше да е такова чакане и щеше да си имам льольо.