Здравейте ! Имам предложение за работа,на която доста се двоумя и затова реших да попитам.Ако можете да ми кажете,дали си струва изобщо,тъй като парите са доста малко,но въпреки това липсата на алтернатива,в този момент си казва думата.Надявам се да не ме пос*рете,както предишният път,като си постнах наталната карта.Благодаря ви предварително ! ))
да си довърша мисълта
има две неща в картата, които смятам за важни в момента - тр Уран, съупр10, в квадрат към оста на възлите и тр Сатурн, упр СЛВ, квадрат У6, който активира и йода в картата.
Тр Уран иска да обърнеш внимание на оста, което означава, да започнеш да упражняваш Сатурн/Козирог в живота си. А Сатурн/Козирог искат работа, искат да поемаш отговорност за действията си. Верно, че СЛВ е в 9 дом, но в момента можеш да започнеш със знака Козирог, още повече, че Сатурн и Меркурий/Венера са в куинконс, а това си иска работа.
Успоредно с горното, Сатурн е в квадрат с У6 - според Брейди, квадрата казва "запретвай ръкави и се справяй с това, което ти е дошло до главата"
, и понеже Сатурн е транзитиращия, той иска проявление - значи, трябва да започнеш да упражняваш отговорност в работа/ежедневие/служба.
Има и един друг момент обаче - как стои въпроса с изпитите? Ако не си ги взел, или пък работата ще ти попречи за това, тогава ситуацията мисля, че е по-друга - може да показва изискване за полагане на повече труд за вземане на изпити.
Понеже в момента доста интензивно е намесен и Нептун и 12 дом, както и 5/7 дом, да не би да отиваш на тази работа заради някаква тайна/несподелена любов/увлечение? Като че ли работата е нещо, с което се опитваш да заместиш някаква скрита неяснота/нежелание за взимане на решение?
Очаква те Юпитеров възврат в 5 дом
, след което самия той ще мине над стелиума в Дева и връхната точка на йода.
оопс, сега виждам и още нещо, което вече е по-хубаво
- тр СЛВ минава през 6 дом и ти прави секстил със Слънцето, У5
и тригон с К2, но пак да отбележа - внимавай да не дадеш жертва при изпитите - направи си хубаво сметката, как да си организираш времето. В крайна сметка, оста на възлите е по 3/9 дом.