Аз не съм чувала досега да е изваден ръждив пирон забит в д****о на мома, докато рано билки е брала, с жълт кантарион и силата на мисълта, нито пък съм чувала, да са
извадени ръждивите мисли от главата на мома , че някой я преследва за да й забива перони в д****о, докато бере билките , със зелена рецепта от личния лекар. Но съм чувала, видяла и знам, че мома 'дето се е сетила ,че между акъла и д****о й я няма връзката, "ходи с мислите си за билки в гората, заедно с личния си лекар ", поради ред обстоятелства и присъщи на човека "излишества " или "липси".
Това че, някой отрича нещо, не желае да си сътрудничи , краен е в своите мисловни и физически прояви и не желае да се приспособява към условията на средата, това как предпазва от "болести" ?!? Аз съм с автоимунно заболяване,което овладявам като съм комбинирала в последните 2 г. с помощта на традиционната медицина, алтернативни практики и промяна в начина на живот. В точни определени периоди от годината същото се активира, като сега в момента при много високи температури на въздуха и тогава за няколко дни ползвам съответните медикаменти. Разликата между сега и предишните години, когато почти се хранех с Менделеевата таблица, е че позволявайки си да погледна от друг ъгъл физиологическите си неразположения, научих доста неща, което пък ми помогна да се срещна с онова,което нося в себе си като качества, особености, темперамент като една от причините за болестите ми и как колкото и да съм "праведна " в храненето, мислите, действията и постъпките си, няма никога наталните ми "перли" Луна / Сатурн да станат "диаманти" Луна /Юпитер и точно в това се крие усещането за удобство. Моята карта е "болна", защото е силно напрегната, бунтарска, самонадеяна, арогантна, илюзорна, егоцентрична ,фантазираща, наивна,властна, което е нормално да ме прави гневна, недоволна, разочарована , неразбрана, крайна . Когато си позволих да си задам въпроса
защо , започнах да си
бера подходящите за мен билки заедно с подходящите традиционни специалисти, или иначе казано пия хапчета,когато "позитивните " мисли играят плажен волейбол.
Прекалено тревясало, усмихнато , божествено, възвишено и позитивно стана наоколо и навсякъде (чак плаши )- в супермаркета, в сериалите, на плажа, в спалнята. И всеки говори с всичко друго, с Орлеанската Дева, с анунаки, с дестинация Орион, с пазителят на Свещеният граал, а някой даже редовно кърпят шлифера на Всевишния, докато получават
информация- освен със себеподобните си, важното е да сме здрави, пък дали сме
живи ?!?
Иначе , тук, всички много охотно астрологически коментираме заболяване/-ия, но е добре да са подплатени все пак и с нужното експертно разбиране за същите и ако някой от тук списващите е с медицински познания/образование , би било полезно да внася нужния Сатурн, реализъм.)))