На всичките ти въпроси надали ще успея да ти отговоря, ще напиша само накратко това, което ми е направило впечатление в твоя хороскоп.
В твоята карта има указания за бърз, остър, схватлив и същевременно задълбочен ум. С лекота усвояваш нови знания, обучаваш се, за теб не би било проблем бързо да се адаптираш към нововъзникнали обстоятелства и да се преквалифицираш.
Виждаш ми се доста подходящ за някоя хуманитарна професия. Не знам какви са двете специалности, които си завършил, но според указанията в хороскопа би могъл да имаш успех в медицината - както традиционна, така и алтернативна. Нещо свързано с лечителски практики, да се помага на другите. Не е задължително това да е докторска степен, може да се изкара и някакъв специализиран курс обучение.
Би могъл да упражняваш и някакъв занаят, нещо свързано със сръчни умения - още една възможност за допълнителна квалификация. При малко по-ранен час на раждане - може и нещо свързано с транспорта, движението или някакъв вид занаятчийска дейност. Но с оглед на часа, който си посочил, има по-изразен хуманитарен аспект.
Също така е заложена тенденция към по-чести промени, но и умение бързо да реагираш спрямо обстоятелствата, достатъчно адаптивен си /това вече го споменах по-горе/.
За трайна емиграция не мога да кажа със сигурност, но е заложена тенденция към пътувания, престой извън родното място, може и по работа /и временно отделяне от брачния партньор, особено през първата половина на 2016 г./.
По дирекции /ако часът е точен/ имаш указания за преминаване през личностна криза. Извинявай, че повдигам въпроса - семейните проблеми, за които споменаваш, наскоро ли са се случили?
Заложено ти е също така в един момент да прогледнеш отвъд материалното, да проявиш интерес към някои духовни практики и аспекти на живота. Не е изключено този момент да е сега, определено интересът ти към астрологията не е случайно събитие, а следствие от активно преминаващи вътрешни процеси.