Ние не сме учили и аз екзалтирано приемам идеята, че може да се помогне на някой. Около мен има достатъчно "боцкащи се" от инсулиново-зависимия тип диабет, както и от тип 2. Наблюдавам ги години, за съжаление не са от типа променящи се хора. Но за другите още има шанс.Лятото интуитивно усетих и обяснявах на млад човек с преддиабетно състояние, че трябва да спортува, тук виждам подобно потвърждение. Иначе астрологично венера отговаря за -венозната кръв, бъбреците, а ранена и дебилитирана-за "захарта". В статията, която линкнах правят такава връзка.
[/quote]Enigma,съгласен съм със статията,има резон,но ми се струва прекалено оптимистичен по отношение резултатите ,подценява силата на мисловната матрица и конкретно програмата отключила диабета,основна тук е работата с психолог,той е намекнал за порочния кръг-може да има ефект в началните форми само според мен .Майка ми има диабет,та сам съм стигнал до това което казва,същото говорих и аз-ефект нула .Обикновено това са възрастни пациенти,със закостеняло мислене,диабетът обикновено се отключва в критическа възраст,време на голямо психическо,хормонално и поведенческо преустройство-психически не могат да се справят ,най- често се предават и се оставят да ги носи течението,авторът е описал добре накъде влачи то .Основна е работата на психолог за мен,в случая поне първично е духовното .Астрологично,майка ми има съвпад Венрера/Марс което е красноречиво,не е ректифицирана обаче още .