И аз съм с Луна и Венера в 12-ти дом, и със Сатурн на МС.
Все още не съм осмислила изцяло значението, но на кратко:
Не ми харесва да говоря публично и гласно за личния си живот. Имало е несподелени любови, имало е драми, не е било спокойно. Преживявала съм ги тежко, безкрайно дълго, страдала съм като за 100 човека. Питала съм и съм търсила, защо, как, и т.н. Явно е било необходимо и не случайно. Простила съм на всички и ми е по-леко. Разбрах, че не винаги любовта ни към някого ще бъде върната обратно към нас по начина, по който искаме. Всеки си има път и цел, и никой не е длъжен да изпълни моите. И това вече не ми пречи. Все някога Венерата ми ще срещне някой Марс, който ще я обикне, такава каквато е
От 3г. любовната тема ми е на заден план и ми е ОК. Мисля си, че е трудно до едно време, после идва друго разбиране за нещата, за което мисля че помогна Сатурновия възврат.
Между другото, никога не съм си поставяла фикс идеи, че трябва да имам определен мъж или на всяка цена да си хвана приятел. Честно казано не съм предприемала и определени действия, като например излизания по барове, дискотеки, ходене по определени места, купони и т.н. По-скоро съм пасивна.
Работата ми е в помагащата сфера. Има интензивност. Голяма комуникация и обмен. Бих казала, че това хем ме изтощава, но и ме зарежда, защото се чувствам полезна. Всеки ден се старая да оставам сама по няколко часа и ми е приятно.
Най-трудното за мен е, че не мога да работя в екип. Това вероятно е от Слънцето и СЛВ в Овен в 1 дом.