секцио беше, преждевременно. за юпитер и аз не знам как да го изтълкувам, може би това, че е в 1ви дом има значение.сега като ги прочетох така накуп аспектите, не бих предположила бременност и то успешна
20,09,1981, 08:26, бургас06,12,2006, бургас -забременяване29,07,2007, бургас - раждане
Браво Попитах те заради Таото, което СД Марс е заформил с оста 2/8 дом. Предположих секцио..............
Браво Попитах те заради Таото, което СД Марс е заформил с оста 2/8 дом. Предположих секцио.Все пак ние разгеждаме само дирекциите. А също търсим забременяване и раждане, не това как е протекла бременността. Ако се разгледат прогресии, солар, транзити, ще се оформи по-цялостна картинка
Делфи, ама той Марс в натала си е с квадрат към 2/8.
Делфи, ама той Марс в натала си е с квадрат към 2/8. И квадрата на дир Марс към дир 2/8 всъщност повтаря наталния аспект. Нали за това говориш?
да, аз имах предвид по дирекции. иначе в солара се вижда ясно. това въобще не съм го забелязала, след толкова зверене в картата ми през годините. повече го свързвам с партньорските взаимоотношения. в това отношение имаше напрежение през съответните години, така че може и дирекционния в тази светлина да се е проявил.
Да. В дирекциите отново застават с точен аспект за годината на раждане на детето.