Покрай предстоящият ингрес на Сатурн в Козирог се загледах в двата си солара за 2017/2018. В същото време прегледах доста карти на близки, които вече са минали по пътя на бременност/майчинство. Прави ми впечатление, че без изключение всички в годината на раждане имат соларна Луна в 5-ти соларен често върху 1-ви натален/5-ти натален/8-ми натален, което аз разбирам като нормално гледане на бебе. Въпросът ми е, ако има солар, в който соларната Луна не е в някой от тези домове, би ли означавало, че ще има някакъв проблем с детето т.е. ще е в болнична обстановка и т.н.? Разбирам, че въпросът ми е "висящ" без карта, затова качвам двата ми солара, където аз виждам индикации за бременност и раждане, но някак си не виждам гледане на бебе. Ако някой има желание да коментира
П.С. соларна Луна в 5-ти соларен върху 1-ви натален имам за солара през 2019/2020, което ми се струва късно (очаквах да е отразено в солара за 2018-та)
За да поясня с две думи: кога е по-удачно да започвам с опитите? От 2017-та или от догодина?
Мога да кажа и соларите на половинката, ако е необходимо. При него има също индикации
Благодаря на отзовалите се!