Здравейте,
По тази карта се пита за пол на бебето и раждане-нормално или секцио.
Както и при възможност протичане на бременността-първа е за бъдещата майка.
Зачеването е на 8.02
По натал първото дете ще е момиче, а според този солар може да не задържи бебето, но може и да греша, тъй че недей да го казваш на жената!
akruks,
И аз го мислих.. Разбира се, че няма да го казвам.
Днес и изписаха 10 вида лекарства и добавки, защото здравословно не е много добре още от преди това.
Колит, гастрит, констипация, лоша храна, алкохол, цигари, хемороиди, а е само на 24 години и само сладко яде. Отделно видях Уран в 5-ти дом.
Страничен въпрос, просто за мен важи- когато знам данните на доктора, който ще ме лекува, кое гледахме да е окей като аспекти и разположения?
Искам и аз да си избера гинеколог, но с моя Нептун в 8ми дом, се притеснявам.
Благодаря!
За какво ти е гинеколог,за какво ти е доктор въобще,след като нямаш хемороиди,констипация,каквото и да означава това,не пиеш,не пушиш и не употребяваш "лоша храна"?!Къде намираш "добра храна"и съществува ли такава вече.Онзи ден ,жената в плод и зеленчука ме предупреди да махам кората на лимоните,а тя ми е любима,след измиване,разбира се.
Сафо,
Констипация е т.нар запек, който от своя страна води до хроничен цистит, интоксикация и хемороиди.
Лично аз съм много отговорна към здравето си, превид професията ми. Не осъждам нездравословния начин на живот на бъдещата майка, защото нямам правото,а че аз не бих постъпила така с тялото си, при условие, че нося отговорност за новият живот в мен. Храната в България се знае че не е задоволителна откъм хранителни стойности, но доколкото е възможно внимавам и не консумирам junk food, както и рядко ползвам месни продукти. Разбира се всеки има право на избор. Лимоните можеш да ги накисваш за 30мин цели във вода и да ги хапваш с кората
Може би си иронизирала нуждада ми от избор на лекар, без значение дали е с цел профилактични прегледи или с друта т.е. бременност. Когато човек не е отговорен към собственото си здраве, никой лекар не би могъл да му помогне. В крайна сметка, не мисля че могат да наливат в главите на хората здравната им култура.
akruks,
И аз го мислих..
Страничен въпрос, просто за мен важи- когато знам данните на доктора, който ще ме лекува, кое гледахме да е окей като аспекти и разположения?
Искам и аз да си избера гинеколог, но с моя Нептун в 8ми дом, се притеснявам.
Благодаря!
Моите лекари съм избирала по професионални умения, а не по звездите
Нептун в 8д няма да те отрови, но може да те психяса при определени аспекти, освен това твоя 8д е 2-ри за отсрещната страна, тъй че хората, които срещаш/привличаш е възможно да не са съвсем наясно по отношение на парите, които изкарват, да имат повече, отколкото показват или обратното
akruks,
Аз също, но си права че се психясвам
За съжаление днес разбрахме че лелята на мъжът ми е с раково заболяване на яйчниците и има разсейки в коремната област.
Водно раждане в басейн .
Ребека, това е много добра идея с оглед на Нептуна ми в 8ми дом, но само по филмите съм го гледала
Нека да дойде този момент, живи и здрави ще го мисля.