Провокирахте ме да проверя как е било при мен. Значи 2001 г е приключил периода на раху, била съм в раху/ марс. Ами наистина завършва ударно и катастрофално. Тогава ми беше най-голямата депресия, която помня съзнателно :012: Дори самоубийствени мисли ми минаваха през главата , пък съм била на 14г. Но като погледна западната карта - била съм в саде сати, сатурн е газел наред с опозиции, съвпади и тн, транзитен сатурн в 12-ти, какво да се очаква друго?? :29: Марс ми е в 7ми, опозиция на луната, мисля че аспектира и стелиума в овен в 10-ти. В момента откривам, че съм в период юпитер/марс- ами няма такъв стрес :91:, всичко по марс. Започнал е ноември миналата година - характеризира се с много промени, поява на открити и скрити врагове, спорове с бизнес "партньори", конфликти, заталачване на др. ситуации... абе изобщо бушоните гърмят. Марс У10, Юпитер е в 8 ми У 9. Гледам, че на 19.10 влизам в последната антардаша на юпитер-тази на раху. Някой има ли впечатления тук? Само знам, че октомври ще има яки промени- точно 6 месеца след лунното затъмнение от април ( което се падна на рождения ми ден), затъмнението от октомври ще ми направи квадрат с ац/дц и най-накрая прогресивната луна излиза от 12-ти дом. През това време юпитер ще е в лъв, 2-ри дом. Родена съм при период раху/юпитер ( обратното), но съм била на 2г, когато е приключил.Иначе раху ми е в 10-ти , съвпад слънцето , в 10-ти и венера. При раху/сатурн губя едната си баба , при раху/луна- другата. В раху/кету тръгвам на училище. Юпитер/юпитер- приятен период, почти не се прибирах вкъщи. Училище и пиене, намерих си готина компания от приятели, 5-домни теми и тн. При юпитер/сатурн съм заминала в чужбина ( края на периода). Както кзва Дияна- яко бачкане 2 год по сатурн и накрая си дава резултат , когато периода свършва. Юпитер/мекририй- откривам голямата си любов-астрологията :012: :012:, тогава и една друга 5 домна се откри, ама залезе бързо. Смяна на местожителство. В следващия юпитер/кету- среща с 2-3 много важни човека, които все още играят съществена роля в моя живот. Иначе криза откъдето и да го погледнеш. Юпитер ?венера- завършване най-накрая на бакалавъра, при юпитер/луна- приключване и на магистратура и отново смяна на местожителство ( луната е в 12-ти, У 2). Миналата година беше този период, супер чести пътувания на близки и по-далечни разстояния и промени, конфликтни ситуации с жени. Ами, това е накратко.