При срещите си с мъже винаги ги поставям в една от двете графи: приятел или сексуален обект. Досега никой не е успял да премине от едната графа в другата :012:. Тези в категория приятели никога не съм гледала като на сексуални обекти, но за сметка на това съм можела да поддържам приятелски отношения с тях и то без ревности от страна на половинките им. Някак жените им ме приемаха като мъж в женско тяло и хич и не ми обръщаха внимание, защото си засядахме с пичовете да си фиркаме и да си говорим и понеже съм наследила от татю си да нося много на алкохол и обикновено аз им прибирах мъжете по къщята, че те не можеха и на краката си да стоят... :043: :043: :043: И обикновено мизерниците ниедни като изневеряваха някъде и после лъжеха половинките си, че сме били заедно и онези па се връзваха и аз се чувствах много некомфортно от това :017:...
Така че да, била съм приятел с много мъже без задни мисли нито от моя страна, нито от тяхна. И честно казано с един мъж мога да се разбера много по-добре от някоя жена, защото мъжете са простички същества и си казват каквото мислят, а женурята все имат нещо друго в предвид, все нещо трябва да гадаеш тюююююююююю то няма оправия с тях... :043: :043: :043: :043: :043: :043: