Автор Тема: Астрология и финансова професия  (Прочетена 19910 пъти)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
Re: Астрология и финансова професия
« Отговор #15 -: Август 09, 2014, 10:16:49 pm »
Какво означава "характерът ми не пасва на работата"? Какъв характер според тях пасва на тази работа?

Вероятно го е казал някой пишман психолог.  ;D

За определен тип работа се изискват качества и способности, характерът трудно се променя.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1444
« Отговор #16 -: Август 09, 2014, 10:18:33 pm »
Кога хората ще разберат,че светът не е едно приятно място за живеене,уютно като майчината утроба и ще приемат конфликтите като нещо в реда на нещата?И още нещо-никой няма да промени света,а светът него,така че по-бързо изтрезняване пожелавам.

По картата:Юпитер и Локус Фортуна са си на мястото в 8Д,така че с малко по-малко драматично изживени емоции и инат той би могъл като му се работи в банка да си работи.Къде няма стрес,наистина?И в манастир да се закотви ще има стрес.

Целта ми наистина не е повече да се върна в Банковата сфера , а по-скоро да намеря призванието си , Финанси има не само в Финансови посредници ,а ми се иска по-скоро най-обикновена компания , и да раста в тази сфера. Надявам се финансите като сфера да е добра за мен , по-скоро там са ми притесненията , а и Сатурн на 6 ти , ми действа много обезкуражаващо по отношение на работата.
Вътрешно си мисля че не ставам за нищо и винаги се намира , някой да го отрази това.  :'(

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #17 -: Август 09, 2014, 10:20:02 pm »

Споделянето поне при мене винаги помага на проблема , Акрукс , знаеш , че не живея в Бг , мисля , че за човек , който не живее в Бг и не комуникира на Бг , не ми е лош , извинявам се за грешката си.  ::)
Вярно, че беше белгиец, забравила съм  :012:
голямата дъщеря за 6г учене в Испания и взе да бърка словореда на български език, понеже испанският словоред е доста по-различен от нашия, а също така да слага "У" вместо "О" на глаголи, започващи с "О", а си издържа матурата по български с отличен преди да замине

greg07

• Hero Member
« Отговор #18 -: Август 09, 2014, 10:22:46 pm »
На първата ми работа всичко беше срещу мен. Най-вече една от страшите , която беше рускиня и ужасно мразеше Бг , и вси4ко свързано с Бг , докато не убеди всички , че трябва да ме уволнят , не миряса. Наистина след нея не съм виждал , толкова , негативно настроен към мен. Дори ме изненада яростта й срещу мен.

greg07

• Hero Member
« Отговор #19 -: Август 09, 2014, 10:24:28 pm »
Вярно, че беше белгиец, забравила съм  :012:
голямата дъщеря за 6г учене в Испания и взе да бърка словореда на български език, понеже испанският словоред е доста по-различен от нашия, а също така да слага "У" вместо "О" на глаголи, започващи с "О", а си издържа матурата по български с отличен преди да замине

Проблема , е че като не четеш постоянно, губиш опит. Аз нито един език не говоря добре вече.Много хора са така.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #20 -: Август 09, 2014, 10:26:25 pm »
Грег, а мислил ли си да потърсиш работа в кол център - например на някоя компания, предлагаща финансови и инвестиционни услуги? По-раздвижено ми се струва от банковата среда, а и в йерархично отношение също би трябвало да се различава.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

greg07

• Hero Member
« Отговор #21 -: Август 09, 2014, 10:26:58 pm »
За да се задържи човек дълго в тази сфера, трябва да умее да действа и подмолно, както и да е готов да настъпва другите по мазолите. За добро или зло, в картата ти не виждам индикации за "подмолност".
Сатурн в 6 дом е добре, той дава издържлив и при голямо натоварване и удължено работно време, Уран там пък подсказва за конкурекция на работното място.
На МЦ имаш Риби, а това подсказва по-скоро за  творческа професия, отколкото за работа свързана с финанси. Нептун е в 7 дом - възможно е да е професия, чрез която да оказваш помощ на другите.
Венера и Марс са в 10, но вървят и към 11 дом, и все пак, работата ти може да е в голямо учреждение, сдружение. У6 пък е в 5 дом - възможно е работата ти да се превърне в твое хоби или пък да превърнеш свое хоби с професия.

Сьгласен. Но за мен е  важно да разбера , кои са важните даденоств Натала ,за да може човек да се реализира в тази сфера.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #22 -: Август 09, 2014, 10:32:57 pm »
1. когато Сатурн мина през Плутона ми ме уволниха от работата ми в банка  по това време

2. После пак съм работил финансова работа , във фирма , но временно и скоро  ми  свършва договора  и продължава да си търся работа в тази сфера (финансовата) , но след униженията и болката от  първата работа си мисля , че никога няма да съм истински професионалист. :'(
1. ами Сатурн е У8, У9, а Плутон е У6
2. транзитен Юпитер У7, УсъУ10 е извършил опозиция с наталния Юпитер, което е подкопало твоето самочувствие по отношение на работата, не можеш да възвърнеш авторитета си сред колеги и партньори, приятели; предстои на тр Юпитер да извърши опозиция с Меркурий У1, така че тази тенденция ще продължи, да не се чувстваш достатъчно кадърен, което разбира се може да няма нищо общо с действителността, Юпитер е склонен да раздува и да прави от мухата слон

greg07

• Hero Member
« Отговор #23 -: Август 09, 2014, 10:33:41 pm »
Сьгласен. Но за мен е  важно да разбера , кои са важните даденоств Натала ,за да може човек да се реализира в тази сфера.

не , но просто искам да си остана като Финансов анализатор и по-възможност да работя в по-голяма и развиваща се компания. На мен наистина много ми харесва. Надявам се да намеря правилния сектор , защото не мога постоянно да си сменям работата.

Това , което ми казахте за Сатурн в 6 ти , ми харесва , винаги сам го приемал като , невъзможност, пречка пред мен.

Лили , аз сам работил преди време в Кол-център , когато бях студент, няма по ужасна работа.

greg07

• Hero Member
« Отговор #24 -: Август 09, 2014, 10:53:22 pm »
greg07,синастрията ни е проработила преди да се усетя.  :012:
Твоята карта ми е активирала няколко натални точки.  ;)  :)

Страст, може би  , не знам , но никога не оставам незаблязан , а никога не сам искал да привли4ам вниманието , а какви са нашите общи неща :)

greg07

• Hero Member
« Отговор #25 -: Август 09, 2014, 11:00:53 pm »
аз имам само един Северен Вьзел и Хирон в Телец , но е хубаво че Сатурна ми е в Скорпион в 6 ти , Веско защо Скорпиона го свързваш с Финанси?

nerealna

• Hero Member
  • Публикации: 592
« Отговор #26 -: Август 09, 2014, 11:02:20 pm »
Извинявай,но с този тронов Марс прекаляваш с цивренето!Чак мен ме обиди!
луната виж, луната  ::)

грег, според моите виждания по картата ти- роден си за финансит.
я се стегни. осъзнай, че човек сам избира как да се чувства.

greg07

• Hero Member
« Отговор #27 -: Август 09, 2014, 11:04:31 pm »
ох ужасно те дразня Дракониада :( , със сигурност , не е страст , на бившето ми гадже (ако мога така да го нарека ) имаше МАрс сьвпад или опозиция ( не помня вече ) мой Лилит , и бях изклучително силно привле4ен , но при нас е квадрат :)

greg07

• Hero Member
« Отговор #28 -: Август 09, 2014, 11:07:08 pm »
да вярно Скорпион е естественият управител на 8-ми , т.е. много успешно съм си избрал професията , тогава.

greg07

• Hero Member
« Отговор #29 -: Август 09, 2014, 11:09:02 pm »
;) Моят Сатурн квадрат на ревящата ти Луна в Дева.Меркът ми опозиция,Лилит също квадрат.  :D
Твоите Слънце,Юпитер и Меркурий съвпад с моя Марс и Юпитер,тригон със Сатурна,Плутон и Урана ми.
Марсът и Венерата ти съвпад с моя МЦ.  ;D
Твоят Локус съвпад с моя ДСЦ.  :D
Това набързо.  :)

Луната ми е Дева е много егоистична , тя е една специална , никак не си я харесвам , сега като прогресира във Везни , е супер , един спокоен , нормален съм си , обичлив