И какъв е коментарът ти по картите на Рени, акрукс?
В картите на Рени излиза това, което се среща при занимаващите се със спорт- намесени са Сатурн, Марс, 5д и в две от картите се вижда, че твърдия аспект на Сатурн със Слънце не ги е лишил с физическа издържливост, а напротив, защото фигурното пързаляне изисква всеотдайност, воля и много издържливост, понеже тренират от съвсем малки и по много часове всеки ден.
Познат е със Сатурн У1, У12 в 5д и се занимаваше с бойни изкуства, иначе е височинен строител и години наред виси на алпийските въжета... Аз си имам Сатурн У5 в 5д и се занимавам години наред със спорт- може да не съм спортист от световна величина, но предвид положението, от което съм тръгнала за мен е било голямо постижение, когато в 9кл спечелих първия си медал на шампионат по лека атлетика, бях първа в града на 100м. гладко бягане, а нали писах, че съм страдала от рахит в краката и много късно съм проходила, а после ме мъчеше подкожен ревматизъм на краката до 9-10годишна. Понеже този медал го взех по времето когато ретро тр Сатурн кръжеше около АСЦ, беше в съвпад с Уран в 12д, то при награждаването така се бях отплеснала, че на слизане от почетната стълбичка, стъпих накриво с мокасините си на висока подметка и паднах пред строя с всички отбори, както и пред зрителите на стадиона за всеобщ смях, и за повече от месец после лекуване на навехнат глезен.