Нищо чудно. Преди ми се е случвало и аз да ги регистрирам по подобен начин. Сега нямаше подобен дискомфорт, но се събудих доста бързо На 30-на км съм от епицентъра, но разлюля доста Шоково, за сек-две. Вторичният трус съм го проспала.
Откакто навлязох в менопауза ги усещам с физически дискомфорт, тази нощ спах зле, доколкото може да се каже, че съм спала, само се въртях в леглото, ровичках в телефона
Иначе най-фрапиращ беше случая преди няколко години, тръгвам с малката дъщеря да я изпращам, че заминаваше за столицата, минахме в кварталния магазин, а точно до него ми стана зле- все едно нещо ме тегли надолу, едно такова шеметно ми беше, а дъщерята ми се подигра и насмете да тръгвам. Като се прибрах у дома малко по-късно и чета, че имало земетръс у нас, втора степен и нещо, но го маркирах
Веднага звъннах на малката да ѝ кажа, че не съм си внушавала. После като се случи това в Перник, което беше заварило малката сама в стаята на 7ет. в общежитието в студенстки град, като нападали парфюмите от етажерката, а балконската врата скърцала зловещо, след всичкия страх, който преживяла и едва е слязла пред блока, не пропусна пак да се пошегува с мен- звъняла ми и пуснала телефона на високоговорител, за да чуват другите, как съм щяла да кажа, че съм го усетила предварително, понеже ми било зле
То така си и беше и точно по тази причина не си бях легнала, а стоях облечена пред компа и докато друсна бях първа пред блока с шише вода и цигари :012:
Бях забравила телефона, после видях, че малката ме търсила на няколко пъти, за да пита къде е земетрсението, че при тях никой нищо не знаел все още.