Новолунието Козирог в моя 4 дом съвпад Меркурий У1,10 и секстил към нат.Сатурн в 6 -ми донесе - коледни бонуси и отнесе счупен зъб/лакомия,ако постех,кокълчето нямаше да ме катапултира фасмажорно на зъболекарският стол и вадене с упойка,от отчупената част,изграждане и след празниците коронясване с металокерамика- еми очаквах нещо такова тр.Марс е в 6 на квинконс от Асц/Марс- У8-критичните ситуации-зъболекарката ми беше приключила с практиката за тази година та чак до Иванов ден на 8/01 -в почивка,но дойде само заради мен на 23/12 - вечерта,Господ здраве да й дава,че ме хващаше ток само като натиснех с езика зъба,камо ли да ям по празниците,хак да ми е :lol_hitting:
та тр.Марс Водолей в моя 6 дом на квинконс от Асц/Марс- ситуацията се повтаря за втори път чупя зъб от кокълче и те са на едно и също място и страна-горен и долен,само,че миналият път не реагирах скорстно и се наложи да ми го извадят зъбчето и вместо коронка - напрах мост,сега ще се размине само с коронясване,научила съм си урока- тр.Марс съвпад Сатурн 6 Водолей- асп.за чупене на кости,зъби, не се качвам на ски,само ги гледам- Сатурн У5- децата ми за сефте си купиха ски обурудване и сега се учат да карат :clap