Автор Тема: Новолуние 22 дек. 2014г  (Прочетена 28003 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Новолуние 22 дек. 2014г
« Отговор #60 -: Декември 23, 2014, 08:06:47 pm »
не знам каква е причината, новолунията да носят такава наситеност на случки при мен - токущо се оказа, че ще трябва да поработя по празниците - до 29. документите трябва да са готови.
Луната е У1 при теб, логично е всичко, свързано с нея да те засяга персонално.

Yaya

• Hero Member
  • Публикации: 1607
« Отговор #61 -: Декември 23, 2014, 10:10:43 pm »

Новолунието ми беше в 3д, до купсидата, а днес баба почина. Уран вчера обърна посоката и днес У4 се прояви - в сходящ полусекстил с Венера - У8 и У12. Сатурн ми е в разходящ тригон със Слънцето. Допълнително помага и Хирон, който в момента прави секстил отново с Венерата ми.
Тази жена ме отгледа... беше ми като майка, а аз не намерих време да мина да я видя последните 2 месеца... тя нямаше да разбере, но все пак... :'(
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #62 -: Декември 23, 2014, 10:15:23 pm »
Ема, малко хора могат да погледнат на смъртта като теб
Изказвам ти моята най-искрена радост за това какъв човек си, макар че като друго човешко същество съжалявам за загубата ти

Бог да прости майка ти!

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #63 -: Декември 23, 2014, 10:18:41 pm »
Ее, Яя, съболезнования!
Какви са тези лоши новини по новолунието...

Скорпионче

• Hero Member
  • Публикации: 2148
« Отговор #64 -: Декември 23, 2014, 10:25:42 pm »
Яя,Ема-съболезнования. :(
« Последна редакция: Декември 23, 2014, 10:44:16 pm от Скорпионче »
"Всяко наше удоволствие е сделка с дявола."

Вещичка

• Hero Member
  • Публикации: 1727
  • Виждам те!
« Отговор #65 -: Декември 23, 2014, 10:26:23 pm »
Eма, моите съболезнования за майка ти!  :38:

Яя и на теб съболезнования за баба ти!  :38:

Това новолуние много хора си прибра за съжаление...
Здравият разум е сбор от предрасъдъци придобити до 18 годишна възраст! - Айнщайн

Yaya

• Hero Member
« Отговор #66 -: Декември 23, 2014, 10:35:57 pm »
Благодаря ви, момичета! Чувствам се като пълна шматка... преди 3ч разбрах, че е починала, а седя тук и чатя в нета... гледам да не мисля. Детето заспа, а майка ми замина на село... Утре ще го закарам при сина на братовчед ми да си играят, докато ние се оправяме с нещата.
Много е странно - и аз като Ема почти.
Ема, моите съболезнования!

Бабчето беше 7г на легло. Аз родих и тя пострада 1 месец по-късно. През цялото това време майка ми е помагала и на мен, и на нея... гледаше и стар човек на легло, и бебе едновременно. До известна степен тя се освободи. И майка, и баба всъщност. Баба ми беше доста деен човек на младини и за нея беше убийствено да лежи постоянно. Но до последно, едва говореше, но ми казваше - пази се, внимавай как караш, че хашлаци много...
Аз като че ли претръпнах. Първият ми удар беше, когато единия ми дядо почина, тогава го приех много тежко, като първи сблъсък със смъртта. После, лятото почина другия ми дядо - и двамата неочаквано. А сега сякаш приемам нещата по-леко. Може би, защото тя се освободи.
Колко хубаво би било животът да е един прекрасен низ от хубавини... Пожелавам ви да се обичате и да сте щастливи!!!! И най-вече - ЗДРАВИ! Хора, нека сте здрави!

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #67 -: Декември 23, 2014, 10:42:08 pm »
Моите съболезнования, Emma! Чак сега прочетох какво се е случило.  :o

На ЯЯ също.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6496
« Отговор #68 -: Декември 23, 2014, 10:42:58 pm »
 :( :( :( :( :( :(

Emma

• Hero Member
  • Публикации: 2844
  • Mbuki-mvuki
    • Emma и картите
« Отговор #69 -: Декември 23, 2014, 10:56:26 pm »
Яя, бъди силна. Кураж! Моите съболезнования.
Намери за себе си покой, те са свободни, не са затворени в телата си. А там е красиво. Обещавам ти!  :-*
Моята майка също беше на легло, получи инсулт преди година и 4-5 месеца. Но почина от рак.

Тези тела са им били необходими, за да изживеят своя катарзис и душичките им да се изпълнят със светлина и любов.
 :-*
И не се чувствай виновна, че имаш нужда да говориш. Аз също написах постовете си часове след като майка ми почина. Имах нужда да го кажа. чисто неангажиращо, а и да споделя впечатленията си.

Благодаря, момичета. Смирено ми е. И малко тъжничко, но се усмихвам.
I am naked, not unclothed but exposed…You undress me, not my skin, but my soul.

Yaya

• Hero Member
« Отговор #70 -: Декември 23, 2014, 11:08:30 pm »
Ема  :38:
Права си, тези тела са им били необходими. Както и на нас - да научим уроците си. Надявам се, че ги учим. Баба ми беше прекрасен човек, но имаше тежък живот, до самия му край.
Любовта движи света, но докато само си го говорим, колко от нас успяват да го осъзнаят и разберат  :-*
Лягам си, мисля, че имам нужда да се изключа за малко. Когато дядо почина, през нощта просто ей така се събудих, погледнах към вратата на стаята и видях 2 светлини една под друга - едната по-малка и отгоре, а другата малко по-голяма и точно под първата. След 1-2 секунди просто се спукаха във въздуха. Знаех, че това е дядо  :)

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #71 -: Декември 23, 2014, 11:31:43 pm »
Все още много ме е страх от смъртта на хора,които смятам,че са ми нужни.Но по принцип вижданията ми са,че имаме неправилна култура и възпитание за нея,а те са все още дълбоко вкоренени и сред нас,които знаем,че отвъд всичко продължава.Много страдах,когато почина единият ми дядо.Беше получил удар и го гледах няколко месеца на легло,наложи се да замина за 2 седмици служебно, като прехвърлих грижите на майка ми и леля ми и той починал.След това се упреквах,че не съм си изпълнила дълга към него и е трябвало да откажа командировката.Бях си въобразила,че ако бях там щеше да се възстанови.Накрая се наложи да се успокоя и да престана да мисля за това,защото той не би искал да се чувствам недобре. 
« Последна редакция: Декември 23, 2014, 11:39:03 pm от Дракониада »
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #72 -: Декември 23, 2014, 11:32:42 pm »
Ее, Яя, съболезнования!
Какви са тези лоши новини по новолунието...
на моя приятелка от преди време, от един сайт, срещали сме се няколко пъти, като е минавала през нашия град, днес починала майка ѝ, предполагам неочаквано, защото вчера се шегувахме под нейна картинка как ще посреща в червено и тази Коледа, имаше други планове, с нищо не подсказващи днешния развой на събитията, което ме подсети за казаното от Джон Ленън, че животът е това, което се случва докато кроим планове за бъдещето...
ЯЯ, съболезнования за баба ти!

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1444
« Отговор #73 -: Декември 23, 2014, 11:45:10 pm »
Емма , моите съболезнования за майка ти , дано душата й почива в мир , ЯЯ също моите съболезнования за твоята Баба :( моята почина на 2010 , и все още усещам понякога болка :( или я сънувам често.

Емма , напълно приемам идеята ти , че са едно много красиво място изпълнено с истинска и безусловна любов....

Когато Баба почина , в съобщението ми за нейната смърт приложих и тази снимка, защото , усещах нещо истинско , ангелско и чисто , каквото беше и душата й

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #74 -: Декември 24, 2014, 09:17:06 am »
Освен новолуние, на следващия ден Сатурн смени знака. В последния скорпионски градус е имало голяма жътва.
Ема, Яя, съжалявам за близките хора, които сте изгубили. Покрай такива случки човек започва истински да цени живота и нещата, големи и малки, които носят радост — деца, слънце, студ, улични музиканти… Дано усетите днешния ден като празник, защото вие сте живи.