Автор Тема: Плутон,К8,У8Скорпион.  (Прочетена 56037 пъти)

Emma

• Hero Member
  • Публикации: 2844
  • Mbuki-mvuki
    • Emma и картите
Re: Плутон,К8,У8Скорпион.
« Отговор #180 -: Септември 16, 2015, 05:20:51 pm »
Дракс, на съвпад тр. Плутон с нат Юпитер, който е у2 в 3 дом, се правят много пари. И е дълготрайна тенденция. Тоест, докато бавнигер Плутон е все там, все се печелят.  :clap:

Хайде, нямам време за повече описания. Но покрай Плутон се случват наистина големи суми.
I am naked, not unclothed but exposed…You undress me, not my skin, but my soul.

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #181 -: Септември 16, 2015, 05:27:01 pm »
Дракс, на съвпад тр. Плутон с нат Юпитер, който е у2 в 3 дом, се правят много пари. И е дълготрайна тенденция. Тоест, докато бавнигер Плутон е все там, все се печелят.  :clap:

Хайде, нямам време за повече описания. Но покрай Плутон се случват наистина големи суми.
Сега да чакам Плутон да се замъкне във Водолей след 20 години ли?  :D :38:

Ето най-важното Юпитер е в Дева и приближава съвпад с Плутона и Урана му,скоито е в нат квадрат. :08:
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1444
« Отговор #182 -: Септември 16, 2015, 06:29:10 pm »
Аз точно се питах , какво според нас ще се случи когато Плутон премине през върха на 8 ми дом , което се случва Пролетта на 2017 , Плутон Управител 6-ти :) ха ха ха Може да стана Богат , на мен по натал не ми е дадено да съм много богат , но може малко да пооправим положението или да работя за доста богат работодател ... заради замесения 6-ти дом ...  :72:

Правилно ли ми е мисленето?

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #183 -: Септември 16, 2015, 06:55:31 pm »
Фактическото новолуние в Дева,не му прави точни мажорни аспекти
Отминалото тези дни СЗ в дева е в точен секстил с Венера У2
МП Юпитер/Уран е рак, възможно е ПФ да съвпада с този мийдпойнт и да е късметлия по рождение, то самият съвпад на Юпитер със СЛВ си е късметлийски.
МП Венера /Уран в 11д съвпад с тр Венера У2

akruks

• Hero Member
« Отговор #184 -: Септември 16, 2015, 07:09:35 pm »
Аз точно се питах , какво според нас ще се случи когато Плутон премине през върха на 8 ми дом , което се случва Пролетта на 2017 , Плутон Управител 6-ти :) ха ха ха Може да стана Богат , на мен по натал не ми е дадено да съм много богат , но може малко да пооправим положението или да работя за доста богат работодател ... заради замесения 6-ти дом ...  :72:

Правилно ли ми е мисленето?
Плутон отдавна е в 8д при дъщерята, най-напред направи съвпад с Уран У10 в самото начало на 8д- баща ѝ остана без работа, после направи съвпад с Марс и Нептун, досега не е забогатяла, напротив, изкара последните няколко години в нищета, но въпреки това се дипломира отлично като бакалавър, после като магистър и продължи докторантура.
Описаните 5 случая от Ръшман са на жени, които имат натална Венера в 8д, като дъщеря ми, и тр Плутон е направил съвпад с нея. Ти имаш ли Венера в 8д?

Strelec

• Full Member
  • Публикации: 241
« Отговор #185 -: Септември 16, 2015, 07:51:42 pm »
Моята дъщеря има венера в 8 дом и в момента плутон е кацнал върху нея!  :) Дано има късмет...че както казва Акрукс и ние да облажим :012: Ето и картата и с транзити

greg07

• Hero Member
« Отговор #186 -: Септември 16, 2015, 08:28:36 pm »
Акрукс, не се сещам за Ръшман , за коя книга говориш? На мен единствено Юпитер управител 7 ми е 8 ми дом. Спомням си , че и при теб е така , веднъж беше споделила.
Когато Плутона мина през 7 ми дом имаше събития, много тежка година-първата ми в чужбина с Плутонови хора заобиколен , после Плутонова работа, изобщо даде.
Най-тежко е с връзките, на 22 години влезе в 7 ми , на 32 ще излезе, ами нямам нито една връзка. Сатурн в 7 ми ще ми се стори като песен сравнено с Плутон там , да се маха!

akruks

• Hero Member
« Отговор #187 -: Септември 16, 2015, 08:52:11 pm »
Моята дъщеря има венера в 8 дом и в момента плутон е кацнал върху нея!  :) Дано има късмет...че както казва Акрукс и ние да облажим :012: Ето и картата и с транзити
Че то Плутон е правил поне веднъж вече съвпад с нейната Венера, нищо ли нямаше?
То при нея Плутон когато е в съвпад с Венера е в опозиция с Луната У2 във 2д.
При мен така Венера У2 във 2д е опозиция с Юпитер У4 в 8д и сега тр Уран като е над Юпитер- няма неочаквано забогатяване и наследство.

akruks

• Hero Member
« Отговор #188 -: Септември 16, 2015, 09:08:56 pm »
Акрукс, не се сещам за Ръшман , за коя книга говориш?
"Изкуството на предсказателната астрология"
 Пише, че всяка планета в 8д, която е добре аспектирана може да донесе наследство и други благинки по 8д (инвестициите са по него), но най-вече Юпитер и Венера там. Бащата на неин клиент е започнал да му дарява всяка година по 20 000$ когато прогр. К8 е направила секстил с Юпитер. Когато прогр. ос 2-8д е в секстил/тригон с Плутон също имало пари, ама що ли при мен нямаше богатство, когато тази пр. ос беше в секстил/тригон с моя Плутон, имах само висока заплата, заради която си съсипах здравето. Всъщност тогава пр. ос е квадратирала Сатурн У5, 6 в 5д, затова съм имала тежка работата, здравословни проблеми и е липсвал късмет.

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #189 -: Септември 16, 2015, 09:10:00 pm »
Дано!  :08:
Венера е У12 в 8Д и има един тригон от марс(У6) и опозиция от Луна.
В неговата карта акцентирани бяха 6,12 и 10Д.Има надежда и за хора с планети в "измислените домове"  :D
Може би другият късметлийски транзит е Уран У5 съвпад Луна У10(7Д).Връзка в натала квинконция.
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

Strelec

• Full Member
  • Публикации: 241
« Отговор #190 -: Септември 16, 2015, 09:13:03 pm »
Че то Плутон е правил поне веднъж вече съвпад с нейната Венера, нищо ли нямаше?
То при нея Плутон когато е в съвпад с Венера е в опозиция с Луната У2 във 2д.
При мен така Венера У2 във 2д е опозиция с Юпитер У4 в 8д и сега тр Уран като е над Юпитер- няма неочаквано забогатяване и наследство.
[/quote
Тя сега ноември ще прави 10г. абсолютно нищо няма, но съм забелязала че когато търка билетчета винаги има някаква печалба, дори и малка за разлика от мен.

greg07

• Hero Member
« Отговор #191 -: Септември 16, 2015, 09:42:43 pm »
Сетих се сега, даже тогава се зарадвах. Мама му стара няма ли този Плутон да се маха от този 7-ми дом, нищо хубаво не се случи , само перманентни кризи по отношения на връките, тотален преобразуване , но нищо не расте ... след него.

greg07

• Hero Member
« Отговор #192 -: Септември 16, 2015, 09:45:11 pm »
Акрукс според мен Ръшман има предвид , не прогресии както ние ги знаем , а дирекции , според мен превода не е точен.

akruks

• Hero Member
« Отговор #193 -: Септември 16, 2015, 10:25:04 pm »
Ако виждаш картите да кажеш:
какви са наталните им аспекти между Плутон и Венера.
Управители на кои домове са те двамата 
Няма карти, само е споменала за нейни клиенти с Венера в 8д, че когато тр Плутон е кацнал на Венерата ги е превърнал в милионери. Уточнила е, че при добри аспекти тр Плутон в 8д почти винаги финансите минават на ново равнище- може да получи човек наследство, а при трудни аспекти да е въвлечен в разходи на пари.  Отделно в главата "Богатство и пари" е писала, че късметлиите имат аспект Венера-Юпитер, независимо какъв е!   :13:

greg07

• Hero Member
« Отговор #194 -: Септември 16, 2015, 10:28:39 pm »
аз имам Венера секстил Юпитер :)