Автор Тема: Марс и Венера - от нежен танц до страстно танго  (Прочетена 33288 пъти)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
Re: Марс и Венера - от нежен танц до страстно танго
« Отговор #120 -: Февруари 25, 2015, 09:41:26 pm »
Забелязвам повишено мъжко внимание напоследък и сякаш се засилва, откакто съвпадът взе да се доближава до Слънцето ми. Не че нещо специално се е случило, но напоследък повече погледи улавям и в службата, и навън. Мен това зяпане не ме топли особено, то да беше нещо конкретно, а не само да те гледат като икона.  ???
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #121 -: Февруари 25, 2015, 10:01:14 pm »
Никакво внимание не усещам-мисля само как да се осефера и никой да не се чатне,че презареждам батерията,за да не ми се качат на главата и да си помислят,че съм омаломОщена  :012: .Днес се сетих да вкарам желязо и утре ще изгриза всички в работата.  :d030: :043: Тази пролетна умора много рано ме удари-мразя да свършва зимата!
Сега,през Март го дават до 22 градуса  :-\
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #122 -: Февруари 25, 2015, 10:14:30 pm »
Няма никого да гриза. Мен се опитват да ме изгризат, но не им се давам. Марс е в сходящ квадрат с Луната ми - предстоят още два напрегнати дни в службата, нямам търпение да дойдат почивните дни. Но в момента, в който попадна на що-годе свястно предложение за работа и успея да договоря не по-ниска заплата, мисля да си бия камшика. Нямам намерение да влизам в психото, атмосферата във фирмата и в отдела е много нездравословна. То пък сякаш на друго място няма да съм обкръжена от полуидиоти. Работните места се сменят, а хората са еднакви навсякъде.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #123 -: Февруари 25, 2015, 11:13:18 pm »
Emma, честита придобивка и да имаш много вълнуващи приключения в приятна компания. :38:
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #124 -: Февруари 26, 2015, 04:20:42 pm »
Понеже съвпадът ми беше точно на десц, та да отчета-хората наоколо се държат мило и любезно

Just_a_Dream

• Гост
« Отговор #125 -: Февруари 26, 2015, 04:57:37 pm »
И при мен съвпадът е в 7-ми дом. Каквото и да говоря, каквото и да правя-никой не ми се ядосва или сърди. Ама и на мен ми е едно такова лежерно... Пък и нямам време за ненужни битки-заета съм с много интересно занимание, което хем ме зарежда, хем ме изцежда.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #126 -: Февруари 26, 2015, 05:22:07 pm »
Никакъв проблем с клиенти нямам, а тия дни минават доста проблемни сделки - нещата не са доизпипани, клиентите идват недоволни. Но с тях винаги успявам да балансирам, да ги накарам да се усмихнат, да потуша напрежението, така че да си кажем "до виждане" с добри чувства и позитивно настроение. Но стане ли въпрос за колегиални отношения, винаги в един момент се стига до противопоставяне на различни ценностни системи.

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6498
« Отговор #127 -: Февруари 26, 2015, 06:13:19 pm »
При мен съвпада беше в 1 дом в опозиция с натален Марс У2 в 7 дом, но не отчитам някаква промяна или събитие.

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1444
« Отговор #128 -: Февруари 26, 2015, 07:07:37 pm »
Няма никого да гриза. Мен се опитват да ме изгризат, но не им се давам. Марс е в сходящ квадрат с Луната ми - предстоят още два напрегнати дни в службата, нямам търпение да дойдат почивните дни. Но в момента, в който попадна на що-годе свястно предложение за работа и успея да договоря не по-ниска заплата, мисля да си бия камшика. Нямам намерение да влизам в психото, атмосферата във фирмата и в отдела е много нездравословна. То пък сякаш на друго място няма да съм обкръжена от полуидиоти. Работните места се сменят, а хората са еднакви навсякъде.

Лила, знаеш , че моя опит с работата е много горчив, щом нещо не те удовлетворя търси си друга работа

Just_a_Dream

• Гост
« Отговор #129 -: Февруари 26, 2015, 11:41:36 pm »
Никакъв проблем с клиенти нямам, а тия дни минават доста проблемни сделки - нещата не са доизпипани, клиентите идват недоволни. Но с тях винаги успявам да балансирам, да ги накарам да се усмихнат, да потуша напрежението, така че да си кажем "до виждане" с добри чувства и позитивно настроение. Но стане ли въпрос за колегиални отношения, винаги в един момент се стига до противопоставяне на различни ценностни системи.
През кой дом ти транзитира Марс? Ако не е тайна де...  :)
« Последна редакция: Февруари 27, 2015, 09:29:38 am от Just_a_Dream »

Just_a_Dream

• Гост
« Отговор #130 -: Февруари 27, 2015, 09:30:40 am »
Лили, без да искам съм ти изпратила целувка  :012:

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #131 -: Февруари 27, 2015, 09:46:33 am »
През кой дом ти транзитира Марс? Ако не е тайна де...  :)

Съвсем в края на 4 дом, близо до Слънцето, скоро ще пресече К5. Венера вчера беше в точен съвпад със Слънцето и го играех медиатор, трябваше да замазвам чужди грешки пред три недоволни страни.

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3180
« Отговор #132 -: Февруари 27, 2015, 08:58:22 pm »
При транзита им на скоро през Слънцето, нямаше нищо, но пък през Меркурий проработи. Днес имах доста късмет, което е супер необичайно за мен и получих нещото, което исках  :)

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #133 -: Февруари 27, 2015, 09:15:22 pm »
При транзита им на скоро през Слънцето, нямаше нищо, но пък през Меркурий проработи. Днес имах доста късмет, което е супер необичайно за мен и получих нещото, което исках  :)
Браво!Един да каже нещо хубаво за транзита.Честито!  :08:
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #134 -: Февруари 27, 2015, 09:21:05 pm »
При мен, както казах, съвпадът на тр. Венера със Слънцето донесе повече контакти с клиенти, наложи се да проявя сериозни медиаторски способности. А квадратът на тр. Марс към нат. Луна донесе повече напрежение в офиса с женски маймуни.  :012: