че това със спасителите ни е заложено като народопсихология,все чакаме отвън месията
и давещи се бол от щастие ,от мъка все се давим в алкохол
аз се спасям сред природата при тези тригони Асц/Марс-Уран-Плутон Дева тригон Юпитер в Телец/9 д.все се намира човек в точното време и на точното място да уцели събитието - спасител на годината, ВЯРАТА- това е ,което ме спасява ,и в себе си и в хората
стрелче,с уран на асц.- утрото винаги ще е по-добро от днес :58:
спомням си една случка близо до манастира Седемте престола,по р.Искър сме на риболов и се прибираме към колата,среща ни местен,доста странен човек и разминавайки се ни поздравява - Бог с Вам,отговорих му - Дай боже...в това време по пътя мина голф пълен с развеселени тинейджъри,две момичета се показваха в цял ръст през шибидаха и пееха с пълно гърло , нещо ми подсказа да се забавим ,да не тръгваме след тях,да пътуваш след такава кола по Искърското дефиле ще те отведе до кушетката на психотерапевт ,или до централните,та се замотавам, ям капини....ослушвам се за факсове от интуицията,време ли е да тръгваме,това е единственият път към София,още при първият завой излизайки от Елисейна през тунелче и завой, същият голф челен удар в насрещно движеща се кола ,жестока гледка,пред нас бяха няколко коли време,което ни спаси да не бъдем и ние част от зверската катастрофа,връщали сме се през Ребърково ,Скравена - магистралата,спомням си пред нас караше една мацка да ни покаже пътя с опашки на пипилота с високи токчета, по завойте към Черепишкият манастир,караше така,че мъж ми,който е професионален шофер трудно я настигаше ,сюрреализъм и сега се изпотявам от напрежение като се сетя :72:
спасението е дар Божи, действащ чрез случайните-закономерности, реализирани видимо чрез хората около нас и невидимо -ангели хранители