Събития винаги има при затъмнения. Понякога не идват, когато ни се иска или под формата, която ни харесва.
Гледайки назад във времето, се сещам за 3 затъмнения, които са били много значими. Затъмнениято от 1999, август месец беше и всички бяха луднали по него, защото се виждаше прекрсано от България. Ако някой ми каже конкретния градус, мога да кажа в кой дом ми е било и какви аспекти е направило. Но събитието е, че ме приеха в университета, желаната специалност и то на абсолютен майтап, на трето класиране. Аз се бях отказала тотално, защото преди мен имаше от 6 човека и не вярвах чак толкова много хора да се откажат. Но стана. Събитие имаше малко след затъмнението.
Затъмнението от 2007 ми донесе старт на собствена частна практика. Беше много трудно, инфарктно, но ми потръгна. Пак развитието е малко след затъмнението. То ми попдаше, както и сегашното на МЦ - 4,51 в Овен, където ми е и Луната У1, но откъм 9 дом. Сега се надявам пак на успехи в кариерата. И там има раздвижване - работа колкото искаш, срещи с видни чужденци, астистенция на един професор на операция.
Затъмнението от ноември 2013 ми беше на К5, събитието по него се случи година по-късно.
Затъмнението от 20 март ми прави интересни аспекти и като взема под внимание и прогресията, не ми се струва толкова, че събитието ще е по кариера. Много вероятно да е по смяна на социалният статус. Още повече, че върви сериозно и по картата на любимият. Но като цяло не очаквам събития много скоро. По-склонна съм да смятам, че се залага началото на събтия, които ще се развият в рамките на следващата година. Това затъмнение ми е почти в съвпад с лунарът и след това, както на всички, с равноденствието.