Хепи, ти не беше ли с МЦ в последните градуси на риби, мисля че там трябва да се съсредоточиш, а не да нищиш куинкункси с куспиди :012:
Ти нали си по нумерологията, от днес съм в меркуриев период, така че не ми забелязвайте
При теб това СЗ е в 10д съвпад с МЦ, тригон с Юпитер в 1д и секстил с Луната У1, но опозиция с твоето Слънце У2 в 4д везни, ще имаш придвижване напред, късмет по отношение на кариера и работа, имаща връзка с чужбина, но това няма да ти донесе нови и по-големи доходи, може да имаш проблеми при общуването с мъж, да се натъкнеш на пречки в осъществяването на проект, свързан с дом/семейство или да преживееш среща, събитие, имащо отношение по дом/семейство, от което да пострада сериозно егото ти.
използвам поста на акрукс за ОВ, защото аз лично не съм описвала аспектите си.
Нещата по 10 дом не се получиха - раздвижване имаше, да, но не по начина, който аз си представях - имам предвид не парите, а типа взаимодействие между мен и човека за когото трябва да работя.
другите неща не са ми приоритет и не ги наблюдавам особено, но ми се струва, че планетите ме "ръчкат" да изявя Слънцето в 4 дом, а аз не смея - все още ....
Сега вече днешното Новолуние прави квадрат към Юпитер и Луна, така че благоприятния момент отмина .... но 10 дом пак е намесен някакси - Асц на самото Новолуние е в съвпад с наталния У10.