Автор Тема: Пак за работата  (Прочетена 30231 пъти)

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
Re: Пак за работата
« Отговор #90 -: Март 14, 2015, 11:22:45 am »
Лесни пари наричам такива,дошли с лекота-без да се е налагало да стигаме предел на психическо и физическо изтощение.Нямам предвид подарени пари,а докато си правил нещо с удоволствие,като игра,като хоби,без стрес,несигурност и чувство за наложително задължение.В момента например работя горе долу с такова чувство. .
Кое наричаш лесни пари?
Ако питаш дали както си стоя валят пари - не.
Най-точен аспект Сатурн има към управител на 2 дом при мен - Нептун. Към съупр на дома няма - Марс. Но той пък е в 10 дом.
Забравила съм мой 'приятел' Юпитер, у11. Той също няма аспект със Сатурн. Но пък ми е съупр на 10 дом.

За мен лесни пари е някой да ти дава, а ти да не положиш никакви усилия - дали с труд, дали с поемане на риск/отговорност, дали с умствен труд/напрежение.

Всеки си представя идеален вариант - да му паднат няколко милиона в краката. Докато си лежерства. Ама няма.  ;D
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #91 -: Март 14, 2015, 11:28:39 am »
Започнах да следя в картата си какво правят старите управители . У6 в такъв случай съвпада с У5 и каквото и да съм работила съм го правила без чувство за тежест и досада,но понякога по задължение.Нов У5 пък ми и в тригон с У6.

Преди години Юпитер и Сатурн ми транзитираха 10Д.Юпитер ми изливаше пари,а Сатурн в ролята на корумпирани държавни служители ми пречеха да си ги събирам като хората и тогава се преборих за правата си.Докато това стане Юпитер влезе в Телец и кранчето секна.  ;) Въпреки това успях да изкарам много пари,а ако онези не ми бяха пречили-не знам.
« Последна редакция: Март 14, 2015, 11:35:48 am от Дракониада »
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

Oposit

• Hero Member
  • Публикации: 872
« Отговор #92 -: Март 14, 2015, 11:43:28 am »
Имам връзка у5Луна и у6Слънце-винаги трябва да възприемам работата като игра,да е интересна,като хоби .Казват при к5 и к6 в един знак е същото,предполагам съвпад Меркурий/Слънце също .Луна съвпад Слънсе и двете в падение-още един показател за честа смяна,Мц стрелец подвижен,у10 в падение съвпад Плутону8 в квадрат МЦ .Все пак МЦ стрелец-лесно намирам работа,тригон Сатурн,макар паднал .
« Последна редакция: Март 14, 2015, 11:48:52 am от Oposit »

Uran

• Hero Member
  • Публикации: 2538
« Отговор #93 -: Март 14, 2015, 12:08:46 pm »
Това ми звучи по У3 или У8,според мащаба.Но каза,че Сатурн е У8
Старият управител на 7-ми и 8-ми домове е Сатурн.
Спекулациите, май, са по 5 дом.

Uran

• Hero Member
« Отговор #94 -: Март 14, 2015, 12:19:42 pm »
Моят У6- Сатурн има аспекти само с Луна (У12)-тригон и Марс- (У5 и У10)- куинконс. Трябвало е да се насоч към кариера на психотерапевт или надзирател?  :012:

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #95 -: Март 14, 2015, 12:33:49 pm »
Картата от Лили

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #96 -: Март 14, 2015, 12:37:31 pm »
В нейната карта ми прави впечатление, че има доста планети в Гокленови зони. За нея мога да кажа, че има доста динамична съдба, в това отношение донякъде си приличаме. Трудни отношения с майката, никаква подкрепа от семейството, поема отговорности от млада възраст.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Uran

• Hero Member
« Отговор #97 -: Март 14, 2015, 12:51:10 pm »
Лили, имла ли е тежки загуби? Работи ли в държавни структури?

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #98 -: Март 14, 2015, 01:02:33 pm »
Тежки загуби, в смисъл на фалити, смърт на близки, тежки болести, е нямала. Тя лично. Родителите рано се разделят /била е малка/, майката се омъжва повторно и се премества в България, в малко провинциално градче. Смърт на баща няма при нея, но има мистериозно изчезване на пастрок. Ако е възприемала пастрока си като баща, това може да се разглежда като ранна смърт на родител. Когато тя беше на възраст около 22-23 г., пастрокът излиза с лодка в морето изчезва, не откриват тялото му. А от него има двама братя, близнаци. Семейството остава без средства, майката беше трайно безработна или работеше по няколко месеца тук-там. Дъщерята трябваше сама да се издържа, но и да помага на семейството със средства. Така се научава да оцелява при всякакви обстоятелства, забравя за някои скрупули. Минала е по път, подобен на моя, но основната разлика е в това, че морално е успяла да се пречупи. Но и преди да се сблъска с тия трудности, при нея имаше такива заложби. Просто в един момент, в критична ситуация се разкрива истинският характер и потенциал на човека, всички сме многопластови същества.

---
Доколкото си спомням, тази карта съм давала за пример в "Познай професията - практикум". Тя е пример за човек, който работи каквото намери, захваща се с най-разнообразна работа и успява, дори без да има нужната квалификация. Под натиска на трудни обстоятелства и когато няма друга алтернатива, човек се мобилизира и може да усвои много нови умения.

« Последна редакция: Март 14, 2015, 01:12:57 pm от Lilla »

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #99 -: Март 14, 2015, 01:03:45 pm »
Моят У6- Сатурн има аспекти само с Луна (У12)-тригон и Марс- (У5 и У10)- куинконс. Трябвало е да се насоч към кариера на психотерапевт или надзирател?  :012:
за надзирател с Луна у12 не ми се вижда удачно, по-подходящо е за болничен персонал, социални служби, но все пак от значение е в кои знаци и домове са Луната и Сатурн

akruks

• Hero Member
« Отговор #100 -: Март 14, 2015, 01:17:09 pm »
Картата от Лили
Лили е овен, това не е нейната карта  :29:

По тази карта на познатата на Лили Сатурн У6 в 1д до АСЦ показва, че е имала тежки задължения, тази позиция на Сатурн съм срещала в картите на хронично болни от разно естество, не винаги е свързано с кости и зъби, в картата на млада жена, пенсионирана по болест от шизофрения Сатурн У6 е на същото място, но в дева и Слънцето е в 6д- на половин градус в риби
« Последна редакция: Март 14, 2015, 01:22:20 pm от akruks »

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #101 -: Март 14, 2015, 01:25:53 pm »
При жената от картата лошото вече е отминало, скоро ще стане майка /терминът е за около 20 март/ за пръв път в живота - късна първа бременност.

akruks

• Hero Member
« Отговор #102 -: Март 14, 2015, 01:30:04 pm »
2-3 успуредни любовници.
  Меркура се завърна в риби  :012:

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #103 -: Март 14, 2015, 01:40:50 pm »
Тя е пример за човек, който работи каквото намери, захваща се с най-разнообразна работа и успява, дори без да има нужната квалификация. Под натиска на трудни обстоятелства и когато няма друга алтернатива, човек се мобилизира и може да усвои много нови умения.

това го разбирам като обща, неквалифицирана работа?
тук моята теория по въпроса пропада- у9 има връзка с всички други управители - у2, у6, у10
а може би точно заради това става добра в каквото и да захване - такъв ли е случаят?

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #104 -: Март 14, 2015, 01:47:06 pm »
Не обща работа, а каквото намери - на "средно" ниво. Има завършена туристическа специалност в колеж, след това не е продължила да учи. Работи каквото намери, не е свързано със завършената специалност - по офиси в търговски фирми, занимаващи се с производство, внос/износ, недвижими имоти... Секретарка, технически сътрудник, брокер. Намира вратички и полезни връзки навсякъде.

В бившата ми служба имаше и друг, много ярък пример - жена, завършила МГ и след това техническа специалност, няма нито един стаж работа по специалността, по незнайни пътеки намерила работа като радиоводещ, а впоследствие журналист /според мен калпав/, сега не може да се справи със задълженията на секретарка. Но самочувствието за сметка на това е огромно. Лъвско Слънце в комбинация с Марс и Сатурн и.... уникален мързел. И тя разчита на полезни връзки, но за разлика от горния пример няма качества.

« Последна редакция: Март 14, 2015, 01:54:18 pm от Lilla »