Автор Тема: Новолуние 18 април 2015г.  (Прочетена 37829 пъти)

Oposit

• Hero Member
  • Публикации: 872
Re: Новолуние 18 април 2015г.
« Отговор #90 -: Април 22, 2015, 12:33:48 pm »
Измамниците са хора които лъжат очакванията ми,да,специалисти са в създаване на  образ към който хората имат определени очаквания,този образ е лъжлив обаче,така лъжат .Няма как да има съзнание без понятия ,считани за относително сигурни,именно тези понятия и очаквания към тях манипулират измамниците .Пример-след игра на еврофутбол,търся банка в чужбина да вкарам печалбата,спира ме някакъв,даже не разбрах какво смотолеви,в същото време се приближава цивилен ,,полицай,,,размята бързо някаква карта,която и да видя добре няма да съм сигурен каква е  .Обяснява,че този първия продавал фалшиви евро и че трябвало да провери дали не съм купил,дадох парите,като го гледах в ръцете,но човека специалист,направи ,,кукла,, ,най-едрите банкноти отдолу и при даването обратно остават в него .Това в центъра,където има камери навсякъде .Подобно е на филмите за сложните измами с много хора по дискавъри .Не ми казвайте,че може да ги усетите,има варианти разработени и за вашия тип,бъдете игурни,няма да се хванеш на един модел,ще се хванеш на друг ! :d030:

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #91 -: Април 22, 2015, 12:33:48 pm »
Все пак , чрез егото душата се проявява в този живот, поне така са устроени хората, при ангелите и животните е по друг начин.
При ангелите и животните също има йерархия  :)

akruks

• Hero Member
« Отговор #92 -: Април 22, 2015, 02:06:36 pm »
Значи всички психолози са едни заблудени хора.
заблудени са тези, които им ходят на сеансите и им пълнят касичките  :012:

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #93 -: Април 22, 2015, 02:26:52 pm »
За някои Новолуние в Овен отваря очи, за други-Аз съм. Не знам колко е "чисто" новолунието, но Марс е в квадрат с Юпитер в неподвижни знаци-фанатизъм, ентусиазмът става прекален, когато човек се утвърждава.Споровете са по-скоро язвителни, отколкото поучителни -трябва да (ми) вярвате в онова, в което вярвам Аз.  :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Oposit

• Hero Member
« Отговор #94 -: Април 22, 2015, 02:59:39 pm »
Значи всички психолози са едни заблудени хора.
                                                                                                                                                  Това с книгите беше редовно,докато не отрязах всички ,но това е слабо,мога да напиша романи с измами на които съм бил свидетел или жертва.Измамата е взаимодействие в което участват обект и субект ,активна и пасивна страна,в случая субектът е подушил определена слабост на жертвата-обект,която пасва на специализацията му на измамник,подобно е на отношението хищник-жертва, .Но във взаимодействието участват винаги и двете страни,донякъде е виновна и жертвата,че не е внимавала,но основната вина е на субекта,който вкарва в капани .Да не ви казвам,какво щеше да им се случи на тия,ако ги бях пипнал ,когато съм бесен,малко хора могат да ми се противопоставят .Скоро след това,във вестниците писаха,че са ги хванали,вземали и паспортите на чужденците ,много случаи били .

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1444
« Отговор #95 -: Април 22, 2015, 03:41:20 pm »
малко по темата , вчера приятел ми звънна да ме моли отново за заем , на което му отказах , Новолунието правеше квадрат Юпитер Управител 7 ми , натално в 8 ми дом , а самото новолуние се случва в мой 11 дом , доста буквално се прояви , не очаквах

Oposit

• Hero Member
« Отговор #96 -: Април 22, 2015, 03:48:41 pm »
Астрологически Марс,съвпад с Дсц,който е съвпад Плутон-това са явни врагове при мен,Асц риби явно привлича измамите,като гръмоотвод,нали е жертва,нещо от тази комбинация е  .Истината е ,че най-често сам съм си го търсил,нещо като изследване е,всъщност в големия град намекнах е хранителната среда за измамници,няма начин да не си имаш работа с такива,без значение България или навън .В чужбина са даже по-големи лицемери,крият по-вече,иначе е същото и при тях.Според мен трябва да се знае истината каквато и да е,затова няма как необходими са и жертви,по-възможност по-малки разбира се .

Emma

• Hero Member
  • Публикации: 2844
  • Mbuki-mvuki
    • Emma и картите
« Отговор #97 -: Април 22, 2015, 05:11:22 pm »
Рени, и аз бях обърнала внимание на това каре. И също си мислех, че ще има такова проявление. Себедоказване, което е напомпано от Юпитер, прекалено силно ще си вярваме, прекалено тежко ще сме стъпили на позицията си.

На мен новолунието ми беше във 2 дом, опозиция с Плутон, у9/10.
Проявлението май не е кой знае какво - имам напрегнати разговори на тема пари, но се надявам да финализирам до другата седмица това напрежение. Баща ми като представен от мц и 10 дом, изтървал един нож на крака си, който се забил. Но пък е на почивка. Казва, че е добре.

Интересното е при моето момченце - новолунието в малко широк орбис - 4-5 градуса, но съвпад с двете светила. Луната му е у9, Слънцето у 10 в натала. И започнахме по-сериозно издирване на биологичните му родители.
Интересно е. Съдбата те среща със странни хора. Не сме ги намерили. Но продължаваме търсенето.
I am naked, not unclothed but exposed…You undress me, not my skin, but my soul.

Скорпионче

• Hero Member
  • Публикации: 2148
« Отговор #98 -: Април 22, 2015, 05:39:27 pm »
В 9дом, като образува съвпад с Юпитер-У5, тригон Уран-У7... горе-долу по това време очаквам първата си командировка, с цел обучение.

Една от колежките ми сама реши да ме обучи за нейната длъжност. (за да мога да я замествам по време на отпуск)  :cheer:
"Всяко наше удоволствие е сделка с дявола."

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3110
« Отговор #99 -: Април 22, 2015, 08:44:40 pm »
Следващо проявление - пак се натресох да давам съвет на човек, който не го желае (той човека по принцип не желае съвети) и естествено, получих "чук по главата" - опозицията е Юпитер/Луна.
Кога ще спра да ги правя тези глупости м.... а му  :d030:

когато ти станеш чука,а главата нечия друга ;) същото опозе съм

Happy58

• Гост
« Отговор #100 -: Април 22, 2015, 09:12:36 pm »

когато ти станеш чука,а главата нечия друга ;) същото опозе съм

ти успяваш ли да обърнеш чука и главата  ??? - приемам опит и съвети всякакви :)

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3110
« Отговор #101 -: Април 26, 2015, 12:33:06 pm »
Непал  два силни труса 7,8 вчера, 6,9 по Рихтер днес много жертви

http://www.investor.bg/aziia/336/a/nepal-otnovo-e-udaren-ot-silno-zemetresenie-193603/

akruks

• Hero Member
« Отговор #102 -: Април 26, 2015, 02:10:50 pm »
Непал  два силни труса 7,8 вчера, 6,9 по Рихтер днес много жертви
гледах преди малко натала на Непал да видя какво се случва- Луната е У4 , а Новолунието от 18 април попада в 1д.  в съвпад с АСЦ , а също и с Уран в 12д  http://www.astrotheme.com/astrology/Nepal
 Обаче нещо много плитки са тези силни земетресения за толкова висока планинска местност, то Еверест е почти колкото дълбочината на днешното - 10км, а вчерашното беше с дълбочина 14км
Дали не са предизвикани? Не, че вярвам фанатично в теориите за световна конспирацип, Haarp и подобни, но все пак?

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #103 -: Май 03, 2015, 10:33:38 pm »
И тук една ОВ от мен.
Новолунието съвпадна с наталното ми Новолуние.Не бяха отчетени събития.  :)
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

akruks

• Hero Member
« Отговор #104 -: Май 04, 2015, 03:51:52 pm »
И тук една ОВ от мен.
Новолунието съвпадна с наталното ми Новолуние.Не бяха отчетени събития.  :)
за светилата орбисът е до 2гр, подобно на куспиди, нодална ос, арабски точки и Мп
Твоите Слънце и Луна на 28гр (+/-) ли са?
Освен това самата лунация не носи събитие, а само ОТКЛЮЧВА съпътстващ транзит, който аспектира планети, точки в натала и т.н.
Вместо да отричаш всичко това си напъни мозъчните гънки да изследваш по-детайлно какво се случва, а също така да помниш, че всеки разполага със свободната воля дали да свърши нещо или не, и ако ще комета да профучи през рожденото ти Новолуние ако седиш с пуканки пред тв да я зяпаш на монитора, то нищо повече от това няма да ти се случи!
« Последна редакция: Май 04, 2015, 05:49:02 pm от akruks »