Способни хора. :012: Бързо преценяват.
Уране, кажи си директно, че си си падала по лоши момчета някога, не извъртай. :012: :58: :38: Да се чете с усмивка.
Сатинка, Сатурн и Венера в танц дават критичност. Високи изисквания. Хладнокръвност някаква в любовта. Не и безчувственост. Но чувствата не се споделят явно.
Човек иска да се впечатли, но много трудно му се получава. Високите критерии не са проява на снобщина.
Аз така трудно се впечатлявам.
Срещала съм мъже, с които има всичко привидно - общи интереси или поне много приятни общи теми на разговор, привличане, душевно, духовно, физическо. Уж всичко му е наред, уж имам пеперуди в стомаха. Но не се получава.
Много повърхностен интерес. А с условия да се задълбочи...
И друго ми се е случвало. Да прекъсна отношения с човек, който ме изгаря. Да съм безчувствена към много, да не усещам плам. Да се запозная с мъж и на секундата да видя, че съм запалена. И като попитам за дата на раждане.... датата(с година, с всичкото му) като на мъжа, от който съм избягала.
Някои хора лесно се впечатляват. Други не толкова лесно. Сатурн ограничава. Сатурновите Венери ги търси по върховете малко самотни. Чакат си някой принц, който успе да ги достигне. Казват, че са безчувствени и студени. Но това са онези, които са се борили в преспите и не са достигнали до върха, за да видят как се изгаря в планина, на връх, с много сняг. :012: