Тренди, забравих да дам обратна връзка по изтеглените от теб карти.
Да, по 1 карта - голям интерес имам към трудните ситуации. В личен, в професионален, във всякакъв план. Това ме кара да се чувствам жива. Несъзнателно си търся сложности. Не бих казала мъка. Но предизвикателства. Лесните неща ме отегчават, няма тръпка. А аз не мога да живея без тръпка, това ми убива душичката.
2. Егоизъм не ми харесва. И хората, които мислят единствено за собственото си удобство, не се съобразяват с другите. Ако говорим за сенки, дразня се и на себе си, когат се правя на Дама меч. :012: Съм си самодостатъчна.
3. Да, това е така. Критична съм, понякога повече. Неправомерно.
4. Да, и това си напипала. Зациклилите върху негативното също. Върху разрушителни/саморазрушителните неща.
5. Направи ми впечатление, че на тази позиция се появи за мен и теб Обесеният. Явно си е тенденция хората да говорим много рядко за нещата, които са обърнали живота ни с краката нагоре. То така е нормално. Правилно си напипала.
6. :012: Хич не отричам изкушенията. Като цяло съм податлива на сладострастие, блазнене. Нося си лоши черти. На прекалено ниско ниво съм, за да започна да се мразя и да искам прошка от себе си. По повод всичко дяволито. Усещам, че все още има мигове, в които ми е хубаво да виждам всички нюанси на осми дом. Не става въпрос за секс. А за лошото, властното, фаталното. Такива неща. Играта.
Много ми хареса, Тренди! :38: :cheer: