Репс, ако под Диана имаш предвид мен, Меркурий е единствената планета с есенциален + в картата, всички други са на много минус или в осми дом . Дева няма, Близнаци също. Има неразумно много вода.
Но на Везните не ни трябва непременно дева, за да сме досадни драки. Все забравяте, че сме всъщност опакото на Драката, само дето тя се фърга на огън и емоция, а ние преживяме остроумни сентенции с усърдие в употребата на препинателни знаци. Последното е демонстрация на класа и бон-тон, не толкоз на девича пунктуалност. :engel016:
Прощавай, Дияна. До последно се колебаех с А или Я да те напиша.
Естествено, класа
и бон-тон
, но не изключвам и аспект Меркурий—Сатурн (съдейки по себе си). Впрочем, тая игра сме я играли неведнъж — познайте по снимка. Понякога улавям AC/DC, понякога MC/IC, често пъти — силна планета, особено ако прави аспект с моя.
А по темата… Слънчевата прогресия в Стрелец ме направи малко по-цапнат в устата и понякога ставам… контролирано непоносим. Решавам, че не ми се говорят любезни приказки (както ми върви по АЦ) и давам "право, куме, в очи". Не нелюбезно, но… прямо. Венера отколе е в Скорпион вече, почти не се сещам какво беше преди. Скоро четох нещо за китайска астрология, как се съчетавали по тяхната система зодиите. Куче—Бик — лошо било. Обаче скорпи Венера все на Кучки налита. Пък аз да виня Сатурн