Но не съм риба - и тогава, и сега, не бих избрала Веско или Али за друго, освен за приятелки. И да има там потенциал за инвестиране, той се засенчва в постоянното мрънкане и неудовлетворение от живота/жената/съдбата/работата/вселената и всичко останало.
Благодаря много, Diyana, няма що!.. Само че никой нормален мъж не би избрал да бъде приятел с жена, освен ако няма шанс за нещо повече, при това свързано със секс. :012: :29:
Ако има мрънкане от моя страна, то е напълно основателно, а не за да получавам съжаление или нещо друго. Освен това, когато има проблем, не трябва да се премълчава, мълчанието води до далеч по-негативни последствия...
За себе си знам какво струвам и какво мога и не ми трябва друг да ме оценява. А това, че не се стремя да правя кариера и богатства, за да угаждам на капризите на някоя жена, не значи, че не постигам или не съм постигнал нещо повече от другите.
И още нещо - за да иска една жена да има до себе си нормален мъж, не трябва тя самата да се държи като мъж. Това не значи, че трябва да се оставя да бъде подритвана, малтретирана и командвана през цялото време, но не тя да се смята винаги за права и да се стреми да командва постоянно мъжете.
Един пресен пример: колежката ми,с която работех доскоро, беше от тези момичета, които мислят, че мъжете сме слабоумни и че не бихме се оправили без жените. Та точно тя допусна някои грешки при приемане на стоката и заради моите критики към нея относно това, последните дни се държеше много арогантно към мен. В крайна сметка на ревизията се оказа, че аз съм бил прав и то съвсем с основание, при това за всичко, което съм ѝ казвал и на нея, и на шефката ми, но тя си е виновна, че не искаше да ме послуша.